SÖNDAG




Dålig jag är på att skriva känner jag men har inte haft tid. Idag sov jag till två ungefär och kan ju säga att jag inte tänker gå på rookie/metro mer, shit va det suger. Men kan ju iaf säga att fredagen var roligare än lördagen. ahha! Mamma tyckte vi skulle göra smörgåstårta och baka bröd, så hon bakade brödet och jag gjorde smörgåstårtan. Får hoppas den går att äta iaf? men det tror jag allt. tyckte jag gjorde den bra iaf! plockade undan i tv-rummet med och tände massa ljus,gjorde dock smothie till mamma och mig med hallon & jordgubbar ;) så nu blir det soffhäng och kolla på skärgårdsdoktorn och inte göra ett skit. HEJ


YOU IS IN MY LIFE.

fy så tråkigt det är att åka till skolan halv nio och sen börja vid halv elva. Men kan ju ändå sitta och plugga lite ''utveckling''. ställde klockan på sju idag för jag skulle duscha, kan inte förstå att jag ens kom upp ur sängen? men blev iaf lite piggare.. Är lite nervös för provet för det känns som jag inte kommer kunna något, haha.. men det blir som det blir. nu ska jag plugga! (`Y)



,.,

Usch, nu är jag redigt trött. Och så kommer ingalill och säger att vi ska ha ett omprov idag? haha har ingen aning om vad de är, men får väl ta och ta reda på de. Idag blir det plugg och sova. Och kika lite över helgen.
Men ska ha svenska nu med suss nu. booorriiing!
sötnosen!

plugga hela kvällen!

Hej..  har precis kommit hem efter en dag i Kalmar med klassen. Vi skulle kolla på någon rättegång och sen fick vi käka och handla lite. Köpte tre ringar och sen ett linne. Va dock lite segt att gå upp vid fem imorse, eller försov mig så gjorde mig klar på 3 min. Inte illa av mig inte! somnade nästan på tåget så gick och köpte en kaffe.

Nu har jag duschat och lite så ska nog packa lite saker och sedan åka till Målilla för att sova där inatt. Hahaha hade tänkt att jag skulle plugga idrotten stenhårt ikväll men så upptäcker jag nu att jag inte har med boken hem., Då blir man lite irriterad faktiskt. Men får väl plugga lite hälsa då och fixa idrotten imon bitti. BRA LOUISE.
Så har vi engelska prov på fredag med så detta kommer ju gå rakt åt skogen känns det som, Men får hoppas på det bästa! Ska dock kanske ut och ta en kvälls promenad med Anna sen. slutet gott, allting gott!





klädvalet till imorgon. check!


TRÖTT

Det blev ingen lång dag idag. Hade bara två lektioner idag så slutade vi vid ett så vi sprang till bussen.
Följde med patricia hem och tanken var att vi skulle plugga men vi fastnade framför scrubs, men lite hann vi med.
Funderar på att gå och sova, ska åka till Kalmar imorgon med klassen och kolla på en rättegång och kolla på något museum. Ska försöka hinna med att köpa något tills i helgen med. men får se. 

Ska försöka lägga in lite bilder från resan när jag har tid. Det är lite mycket den här veckan.

jag gjorde fransk-manikyr i grekland, men jag har ingen aning om vad hon hade på naglarna för dem känns som lösnaglar och mina ögon lurar mig så jag tror hela tiden det är det, så jag vågar inte röra någonting typ. haha?
Bilden blev inte så bra så kanske inte syns, men jag tycker det.


jag gjorde fransk-manikyr i grekland, men jag har ingen aning om vad hon hade på naglarna för dem känns som lösnaglar och mina ögon lurar mig så jag tror hela tiden det är det, så jag vågar inte röra någonting typ. haha?
Bilden blev inte så bra så kanske inte syns, men jag tycker det. Kan vara dock för att hon filade dem som det men älskar dom! GODNATT

HEM LJUVA HEM.

Hej! Tänkte bara säga att jag lever. Är påväg hem från Stockholm nu, men den dumma trafiken så kommer vi ju knappt ut. Men är iallafall hemma i kalla sverige nu. Har haft det varmt och skönt. Skriver mer när jag kommer hem och jag kan ladda upp lite bilder.
(den som vill kan ju slänga iväg ett sms, så blir det inte lika drygt att åka bil...)


FREDAG

Nu har jag kommit hem från hultsfred. Va hos Malin som skrev ett sms att min bikini hade kommit hem, så gick dit. Vi fikade lite och sen kom patricias pappa och hämtade oss.
Får se vad som händer ikväll, men ut ska jag iaf! åker ju imorgon kväll.. ska ta och packa i det sista nu och sedan käka lite och dra upp till Patricia. Men ska nog ta en dusch innan? eller??

Har kollat lite på hemsidan om vårat hotell i Grekland, verkar najs som satan! klicka på länken om nu är nyfikna och vill kolla vart jag ska bo.
http://www.airtours.se/grekland/rhodos/hotell/ialyssos/ialyssos-bay/#closing

men nu blir det att ta tag i allting med så har inte tid med att sitta här. Måste dock dricka lite kaffe så jag kommer igång och inte går och lägger mig! Hejs!


TORSDAG.

Ligger nu i soffan och håller på att somna känner jag, Så funderar på att gå och sova. Men tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg innan..
Blev lite stressigt idag när jag skulle till farmor, för bussen va så himla dryg. Och gick och kollade synen efter skolan och jag är översynt typ? så blir att ha glasögon vid tv, data eller läser. inte lika kul......!!
Efter jag va hos farmor och käka lite så började jag packa lite smått. Nu är frågan vad man kan ha med sig? har ju fasen inga kläder!!? så får väl ta med pappa och handla lite när vi kommer fram (a)) hehehe.

Och jag har tydligen uppfattat det hela fel.. Vi åker på lördag kväll vid 22:00-23:00 till flygplatsen. så åker klockan sex på morgonen från sverige ;) SÅ HIMLA SKÖNT DET SKA BLI!! I LOVE IT.
så är hemma i målilla vid ungefär 19:00 nästa lördag.. men nu ska vi inte tänka så långt fram än.!
PUSS&GODNATT



NOTHING AT ALL.


sitter i skolan och drygar.. blir att gå till synoptik efter skolan och sen gå till farmor och käka. Plugga lite engelska med och sedan packa! det närmar sig nu! Och imorgon är det fredag och då hoppas vi på det bästa! händer inte så mycket annars. så sitter och väntar på att ha lektion.

MOBILBLOGGAR

Segt dag.. Har varit i Målilla en sväng med Patricia och tog en kaffe med Märla. Kollade sen på arga snickaren, aggressiv kille det där..
Ligger i sängen nu och ska försöka sova. Har sovmorgon imon till halv elva så ska upp och duscha innan hade jag tänkt. "dock är blogg.se cp så de går inte ladda upp bilder på appen. Så får bli utan bild nu.
godnatt!

4 dagar kvar nu!


ÄCKLIGT KALLT UTE


Usch, ställde klockan på sex idag. satans trött va jag med. När vi väl väntade på bussen höll jag på att frysa sönder, äckligt kallt ute och det är inte ens vinter än?! 
Idag går vi bara till tre så det är lite skönt, dock har vi svenska prov med, så får se hur det går.
Funderar på om jag ska börja packa lite smått tills söndag? för gör man det typ dagen innan så glömmer man allting någonting.. Nu ska det verkligen bli skönt med värme med tanke på hur kallt det är här.

Patricia sitter och pluggar matte och jag kollar på, 5+5 =10 ;) hehehehe.. väntar på att klockan ska bli nio så jag kan köpa en kaffe!!!

RAPUNZEL OF SWEDEN.




Nu har jag funderat, och jag har tänkt klart! Jag ska skicka efter ett löshår. Men ska beställa tid till frissan först och klippa till det och fixa så färgen är bra osv.. 
Det jag läst om det så verkar det en bra clips extensions och en snabb leverans. Så tar nog och gör det efter jag kommit hem från Grekland. Så ska kolla om min kusin Martina har lust med att sätta in en tid för mig i Trekanten.
Puss & hej!  i helgen blir det fest för min del!

5 dagar kvar!! sen kommer jag grekland!

OLD TIMES IS BETTER THAN NEW TIMES


herregud vad jag har förändrats sen detta kort togs, så liten jag va då. blir lika förvånad varje gång jag ser de.
aja.. va hos mormor en sväng, mamma skulle hämta potatis och sen rullade håret på henne. Mamma skulle egentligen åka till hultsfred och gympa men när vi åkte från mörlunda så va de fem minuter kvar tills de började så hon struntade i de. 
Jag tycker det är så drygt att åka igenom emmenäs och rosenfors om man ska till mörlunda för dom bygger om den stora vägen. Men kanske lite kul för dom att se lite trafik ;) (inte för att skryta men vi har faktiskt massa trafik här ute faktiskt, lite för mycket tycker jag!) hahahah 
 

ETT TIPS! GLÖM INTE STÄLLA KLOCKAN..





Glömde ställa klockan igår så jag vaknade inte. Eller mamma kom upp när hon kom hem. Bad henne klia mig på ryggen så gick hon ner så somnade jag såklart igen. Det finns verkligen inget skönare än att bli kliad på ryggen!
Så gick upp vid elva och käka och kollade på ensam mamma söker. efter de hoppade jag in i duschen. Så nu ska jag göra klart en uppgift suzanne gav oss eller om det va louise? haha.

När mamma kom hem från Mallorca så hade hon köpt en navelpiercing och ett halsband smycke. Det är en skyddsängel. Ja tyckte det va gulligt av henne..

*DUNDER TRÖTT


Tjenis. Kom nyss hem från hultsfred.Patricia och jag gick dit efter skolan så åkte vi med mamma hem. Får se om det går att sova i sin egna säng inatt? Annars är jag redigt jäkla trött asså. Men måste hålla mig vaken till nio, Hollywood fruar då ju! har blivit beroende av de.. ska ''försöka'' plugga lite. om ja inte somnar, heheheh!  Men nu ska jag spela wordfeud!
puss&hej


HÅLA *


Gud så trött jag va imorse, va nära på att stanna hemma men det gjorde jag inte som tur va. På idrotten så hade vi intervallträning oh det va så satans jobbigt, dock med min träningsvärk i hela kroppen!! inte alls skönt. as god mat i skolan med så satt där ett tag och halv sov.
Har håla nu, eller det är en (stöd) timme men är typ klar med saker och ting så behöver inte gå dit. Så börjar vid 14:20. Funderar på att dra ner och köpa en energi dricka? känns som det behövs, Slutar 16.00 idag så måste ju orka med det med (y) ska redovisa om landet imorgon på engelska med så får väl kolla igenom det ikv.
FAN VVAD JAG LÄNGTAR TILL GREKLAND! helt galet! dock fyller pappa år den 18 så får se vad man kan göra då?? hmmm.... men hejdååå

21:35


Kom hem för ett tag sen och hoppade in i duschen direkt och efter tog jag på mig en ansiktsmask & la mig i soffan. gud så trött jag va i kroppen. Och herregud så dåliga muskler jag har. Får börja springa stora rundan känner jag, och efter ett tag blir det nog enklare, om jag inte röker och håller mig igång. Får hoppas på det iaf. MÅSTE KOMMA IGÅNG KÄNNER JAG! haha.. Nu ligger Malin och jag i varsin soffa och kollar på criminal minds tror jag den heter.  Men ska kolla vidare och sedan sova. natti
en vecka kvar! är avis på mamma, hon är jätte brun!!

TRÄNA



oj, blev till att sova hos Malin inatt igen, eftersom mamma jobbar natt och jag ska med Malin och träna sen. Ska med henne och Erika och köra spinning i silverdalen. Får se hur det går. Jag som är sämst på att cykla. Så ska åka lite tidigare eftersom det är första gången för mig, så jag vet lite vad vi ska göra osv..
Imorgon åker jag nog hem tror jag iaf.
Har dock slutat röka! har inte rökt på hela veckan + helgen, Så nu lägger jag av med skiten! men en festryk kan nog dyka upp då & då men. Men nu stället jag in mig på träningen ist! (Y) happyface!


'BONJOUR


SÖNDAG.
hatar söndagar. Det finns aldrig något att göra, allting är så tråkigt, men ett + är att det är sol nu, Men den kommer väl också försvinna. Blir nog lite plugg idag och sen bara slappa hela dagen!
Det börjar bli väldigt kallt ute nu, dock inne. Så får nog ta och plocka fram min sockor.
Funderar på om jag ska gå ut med Elliot en sväng eller inte? 
HA DE. (yy

*UTAN DIG SÅ MÅR JAG SOM BÄST.


Klockan är 21:41 och kollar på en film på 4an. Har precis kollar på fångarna på fortet, haha lite segt va det i slutet, men så kan det gå. Jonas håller på att fixa bloggen åt mig och ska göra en (egen) så jag ska heta, besöklouise.nu, tyckte det lät helt okej. så måste fixa bilder och idéer till hur den ska se ut. det kommer bli kanon! (när den väl är klar)  men det blir så snart som möjligt hoppas jag.
Imorgon åker jag hem till mamma, så får se vad som händer då. Men nu ska jag kolla film och sen sova. HEEJS

*UTSLITEN






Så! Några bilder från idag. Har varit ute hela dagen och lekt med Arve och hjälpt Jonas. Spelade fotboll och gick ut med hunden med Arve. Tog även cyklen bort till ica och handlade mjölk, fil och lördagsgodis till små killarna. Sen ville jonas ha hjälp med att lasta på massa skräp på kärran så det tog kanske en timme? Sen åkte vi och ösade ur den med. Så imorgon kommer jag nog ha jätte ont i ryggen och armarna. Och kommer somna i soffan nör som.
Och sånt himla gutt väder på förmiddagen! sååå SKÖNT. dock skönt att ha varit ute hela dagen med!

DET KAN ALDRIG BLI BRA.


haha såhär borta ser jag ut på morgonen när jag ska bege mig mot skolan. den tog imorse, usch va trött jag var.

SÅÅÅÅ nu har vi kollat på den senaste Irene Huss filmen. as bra va den, men ändå ett dåligt slut och massa skumma gubbar i. Så hoppas det kommer en fortsättning! Är jätte trött men vill inte sova än, ska försöka vara uppe till elva, haha bara för att.... nä men annars vaknar jag så himla tidigt och jag vaknar om nätterna. Så är jag as trött när jag ska sova så sover jag hela natten. bra tänkt!!

så får leta vidare på någon film man kan se och senare blir det sängen.  vet inte inget mer jag kan skriva om. utan att säga godnatt & ta det lugnt till alla som festar. hahaa! *blink*

FREDAGSMYS



Det var länge sen jag satt hemma en fredag. Men det är ändå skönt att få vila ut.
Det gick bra att hämta felix och arve idag. Efter jonas kom hem så åkte calle och jag till Vimmerby en sväng. Jag köpte en ny ögonfrans-böjare, en rosa pincett och en randig tröja. (den på bilden) fanns bara L kvar och jag skulle ha S men jag gillar pösiga kläder och isf kan ju mamma låna den med ;)  dock att min arm ser helt fucked up. hur som helst.. Käka på sibylla och sen tacos när vi kom hem så imorgon blir det än lång runda för mig! känner mig jätte svullen!!  Men nu ska jag krypa ner i soffan med filten och kolla på irene huss. PUSS OCH HA EN BRA FREDAG!

SISTA INLÄGGET FÖR IKVÄLL.

Jaha nu har man varit hos mormor och fixat tvn och fikat lite, men käka bara hennes nybakta mackor. Och nu ska gå upp och tvätta mig och sen lägga mig i soffan en stund. Imorgon slutar jag vid tre och då ska jag hämta Felix på fritids och sen Arve på dagis. händer förmodligen inget annat imorgon eller i helgen.

Uschabuscha! när vi va på vägen mellan Målilla och Hultsfred så tyckte jag att jag såg en skugga brevid oss, men trodde det va av bilden bakom oss. Men det var en STOR bamse älg! Han va precis brevid bilen och det kändes så äckligt att se ett sånt stort älg huve i framrutan. Men som TUR vi hade så stannade den till eller saktade den ner så vi körde inte på den. Med tanke på hur stor bara hans huve va så hade det nog blivit en stooor smäll. Fick ändå en liten chock. Man får upp så mycket bilder i huvet i bara någon sekund om vad som skulle KUNNAT hänt. Inte alls kul. Men är så enorm glad över att den saktade ner.
Nä nu får jag ta dicka varmt oboy så jag kan lugna ner mig lite. (y)

Ahh dom är inte så små trotts allt! :)

HEMMA

Uscha! Vi åkte moppe hem i regnet och jotack! jag blev skit blöt.. Sitter hemma nu och har packar och lite. Ska åka med Jonas till mormor och sen hjälpa henne med tvn. har lust att bara lägga mig och sova men får göra det sen. Sista dagen i skolan imon då, gött! sen är det helg. Då ska jag ta det lugnt och inte göra någonting! Men nu ska jag måla naglarna. HEJS


BLÄÄÄ

Sitter i skolan och har tråkigt som fan! nu ska vi har lektion med Ingalill och det gör inte saken bättre. Ska hem sen och hämta lite kläder osv och senare bär det av till hultsfred igen. På lördag ska jag vara barnvakt!


....

gick igenom alla mina inlägg och kollade på det jag la ut om olyckan. snacka om äckliga nyfikna ....  . hade över 200 som kollade min blogg från den 3/6 till 8/6 .´jag tycker de bara är så himla fult gjort? asså. anledningen till att jag förklarade allting vad för att jag inte pallade frågor. men jag skrev det typ tre dagar efter olyckan, och alla kollade direkt på morgonen då olyckan hände. Men meningen va ju att ni skulle förstå men inte att ni va inne och kollade och se om jag lagt upp ngt samma morgon som vi körde i, jag menar va trodde ni liksom..  ajaa. tyckte bara ni skulle veta de..  ;/   '' så om jag blir upprörd eller blir ledsen på någon så blir jag det dubbelt så mer än vad jag egentligen är. eftersom jag redan mår så dåligt som jag gör. men visar det inte direkt. Men ibland önskar jag bara att jag får komma bort här ifrån. HELT OCH HÅLLET!

jag mår fortfarande dåligt av det, psykiskt, och min skada i knäet är fortfarande kvar.


Alla som inte vet så satt vi två i baksätet, jag i mitten och patricia bakom passagerar sätet.. och det va bara vi två som flög ut ur bilen.


Det var vid tretiden i morse som bilen körde ner i en villaträdgård nära Hagelsrum mellan Målilla och Hultsfred.
Två unga killar och två unga tjejer satt i bilen. De båda tjejerna fördes till länssjukhuset i Kalmar och de två killarna till Västerviks sjukhus. Den 19-årige kille som var passagerare i bilen avled efter olyckan. Två av ungdomarna klarade sig med lindriga skador.  <--
´jag & Patricia.
Föraren är misstänkt för rattfylleri


EVERYTHING YOU GAVE ME



Idag gick vi bara till tolv. Första lektionen va ganska seg med Ingalill, Men fick tillbaka uppgiften och jag fick D = G+ , tyckte att det var ganska bra för att inte ens vara klar med uppgiften, haha. Kom hem vid tolv och gick ut med Elliot och gav han mat. Senare försökte jag förstå mig på tvn och fixa med filmer och massa. Det tog ett tag innan jag fattade, men så jag kollade på sex and the city och sen lite av trassel. Nu har jag läst Harry Potter för Felix och imorgon har vi sovmorgon!! det gillas!!

på söndag är det bara en vecka kvar!! L Ä N G T A R!

@ FOTOALBUMET








Tänkte jag skulle lägga in några bilder av albumet jag hittade i söndags, På söta Felix när han va liten, och när Elliot var valp och på mig när jag va liten och en bild på min syster för några jular sedan. Jag tycker det är så kul att hitta bilder på när man var liten och kolla på. Men nu ska jag ta något att käka och sen sova tror jag, är helt slut! NATTINATTI.

INGENTING ÄR VERKLIGHET.






Fick sluta tidigare idag med, inte så tidigt men ungefär 20 min, men det är alltid något. När jag kom hem så käka Jonas, jag och Felix blodpudding och vid fem skulle felix på simskola. Så gick jag ut med Elliot i en halv timme, gick i parken och lite. Det var skönt ute men ändå kallt, man känner verkligen att hösten är här iaf. Men nu ska jag göra kvällsfika till Arve och Felix. MYS på dom!

Dock fick jag in en flummig bild på mig, men ibland får man offra sig. superdupertrött är jag med!! så kan ju skylla lite på det med.

skolaaannnn


Sitter och har hälsopedagogik. Har inget att göra för fattar inte vad Ingalill vill vi ska göra. Så sitter och lyssnar på musik och (en) i klassen har varit busig och ställt fram klockan, 10 min. Ska bara ha engelska nu men vet inte riktigt om vi har det eller inte?? Ska hem sen och plugga, ska ha teori i idrotten imorgon så har typ prov då. Och ikväll ska jag med Malin och träna ikväll igen.



@MOBILBLOGGAR

Första natten hos Malin och det funkade bra. En aning trött Idag och glömde bort att vi skulle till Valhall imorse. Kollade på Irene hyss igår, jag tycker de är så bra, men alla säger att de suger? Jag har massa bilder att lägga ut men eftersom jag inte fixat internet på datorn än så får ja blogga på telefonen. Och de dampar så det går inte att lägga ut bilder..

Imorgon har vi sovmorgon till 09.50, och på onsdag "kanske" jag ska till Vimmerby och kolla efter lite kläder eller skor. Nu vid åtta ska jag med Malin och styrketräna uppe i Hagadal. Sen efter de ska jag soovaa!


@LAGAR MAT

Gårdagen va helt ok, åkte hem vid ett ungefär och imorse gick jag upp vid åtta och sa hej då till mamma. Nu håller jag på att göra mat. Ska gå till farmor och se till hennes katt med sen och senare blir det troligtvis Målilla. HEJS

MAMMA <3

Imorgon vid halv nio på morgonen Åker min mamma till Mallorca i en vecka. Och jag ska bo hos min syster Malin, de kommer nog bli bra. Men nu har jag kommit hem och jag ska sova så jag kan vakna imon vid sju så jag kan säga hej då till mamma. Godnatt på er!!!


IKVÄLL KÖR VI PÅ FEST

Försov mig idag och vi fick sluta en halv timme tidigare. Så nu sitter jag hos Patricia och krökar lite, blir att dra till Vimmerby sen och kolla läget. De får räcka för ikväll! HEJSS!

Här är det någon som är pepp!


RSS 2.0