@pluggar

Veckan har varit bra än så länge och imorgon är det torsdag, och vi börjar halv elva, gurre! I helgen kanske det blir lite party, får hoppas på det iaf.
Idag blir det att plugga lite och sen ta det lugnt.
Skolan går kanon, och vi har en kanon klass! inte alls som jag trodde det skulle vara, det är mycket bättre! och lärarna är super sköna, men Ingalill är lite speciell kan man säga eller snarare lite dryg. okej mycket då!
Men får se om man orkar med 3 år. haha.  men nu ska jag göra engelskan så den blir klar. HEJS




SOVA ÄR DET BÄSTA JAG VET

sååå! nu är jag hemma från hornsö, det va as kul men somnade vid halv fyra inatt och sen skulle vi käka frukost vid halv åtta. På kvällen satte vi oss ett gäng och snackade spökhistorier, men jag va inte så pigg så blev inte så rädd. hahaa. Jag är så sjukt trött så det är ju helt sjukt! och sen går vi till fyra imorgon i skolan, fyfan!!!
Är sugen på att kolla på män som hatar kvinnor och alla dom filmerna så ska nog ta och göra de och sen ta med mig en påse sura bilar. Duscha måste jag med göra, men det får blir efter jag sovit. SOVA ÄR DET BÄSTA JAG VET!


hittade dock ingen större bild på google.

HORNSÖ

Nu är klockan åtta och jag är klar? vi ska åka in till Målilla kvart i nio... Vi ska till Hornsö och sova där en natt. Idag skulle vi ha en massa lekar men får verkligen bra hoppas på att det inte kommer regna. Sen det sista vi ska göra ikv va någon överraskning? haha lite nyfiken blir man ju.. om de nu inte är ngt taskigt. ;)
Helgen va awesome! lördagen va helt klart bäst. så söndagen spenderades i sängen med ett glas vatten, haha!
Men vi hörs när vi hörs! hejs!



LÖRDAG=PARTY

igår blev det fest men slutade med att någon blev skjuten, och ambulanser och poliser kom. Sov as dåligt inatt så har as ont i ryggen och i mitt knä/ben.. inte speciellt skönt men det hindrar inte mig för att dra till parken ikväll igen. På måndag ska bf åka till hornsö och sova där till tisdagen..  Men nu ska jag lägga mig i soffan en stund sen ska jag kolla kläder och lite. HEJS

CHRIS MEDINA

oj vad veckorna går fort, en vecka i skolan är slut, eller imorgon är den de men whatever.. Imorgon blir det parkfest och sen får vi se om ja orkar på lördagen? vågar inte säga ngt i förtid. hehe..
har pillat lite med datorn ikväll och fixat läxan och lite. känner mig duktig assså,, ska blir klara med läxan nästa vecka och fixa den idag? inte likt mig inte..  men ska ta och sova nu efter ha spelar what are words med chris medina, har blivit lite smått beroende av den låten.. men sjukt bra är den!
pussnatttiiii



@skolan

sitter i skolan och har precis fått dator och väska, gött som satan! nu blir det att sitta och leka med den.
Slutar vid fyra idag. vi skulle egentligen haft sovmorgon idag men vi började vid nio för att vi skulle gå till hulingen för att leka och bekanta oss med alla andra BF elever.. HAHA
men ska höra nu vad läraren har att säga. HEJS

-plugga-städa bilen-duscha.

gött och börja vid elva idag, dock skulle vi gått till 16.20 men vi fick håla sista timmen så tog halv fyra bussen..
idag har de inte hänt något speciellt, men vi fick en läxa som vi ska vara klara med imorgon och som jag inte fattar ett skit om?
Imorgon ska vi ta sånt där ID-kort, händer inget speciellt så.. ska dock ta och städa mammas bil sen efter jag fixat läxan, (om jag nu gör de) och sen hoppa in i duschen. VIll verkligen att det ska vara torsdag så vi får datorerna men dock inte att vi ska ut och gå eller ngt med alla BF klasserna..
får hoppas det inte blir så himla varmt imorgon & på torsdag som det va idag, fan trodde jag skulle smälta.. uscha!
eller är det bara jag som har fel kläder på mig?
LÄNGTAR TILL FREDAG!







BF11

första dagen i skolan avklarad! känns skönt, en helt okej klass men 20 elever tror jag de va? har fått massa info idag och försökt lära känna varann & blablabla.. slutade vid ett typ och imorgon börjar vi vid elva och slutar 16.20.
På torsdag får vi datorerna och såånt.
nästa vecka ska vi med alla BF klasser åka till hornsö eller vad det nu hette och sova där och umgås och shit, kommer säkert bli kul.. dock kan jag inte lägga upp några speciella bilder för vår-A DUMMA datorer dampar sönder.. men det får jag ta och försöka fixa..
HEJ




THE LAST DAY BEFORE SCHOOL


Sista dagen innan skolan börjar blir till att städa lite.. Vaknade vid tolv och började dagen med en film och nu ska jag lägga i en tvätt, Ska dock kolla vad man skulle kunna tänka sig att ha på sig imorgon?
Ska försöka ta och gå en sväng idag med och lyssna klart på min ljudbok ''män som hatar kvinnor''
och sen en dusch på de.

I fredags så blev det inte alls någon filmkväll som jag trodde de skulle bli, utan vi drog till Kevin på fest, sjukt kul blev det! så vi åkte/cyklade hem vid halv sex på morgonen. Så det blev filmkväll på lördagen ist. och sen beställde becca, Patricia & jag pizza och kollade på fast and the furious. gick hem vid ett och somna dirr..
och nu är det en tråkigt söndag igen.. pallar inte göra ngt så ska nog ladda ner lite mer filmer och mysa i soffan?
det låter som den perfekta söndagen! skriver senare! CIAO



@filmväder


Vaknade av idag att det regnade ute, men det är mysigt att ligga i sängen och höra regnet.. Men till sist va jag tvungen att gå upp. just nu så väntar jag på att maten ska blir klar och sen vet jag inte vad som händer? men enligt mig blir det nog film mys med tanke på vädret. dock måste jag bara ladda ner filmer först. Det skulle ni ju kunna hjälpa mig med? FILMTIPS TACK!

Igår åkte mamma och jag till Timmernabben (Nabben) för att fira Maja som fyllde 18. Vi käkade och lite, sjöng faktiskt karaoke, *pinsamt* vi åkte hem vid halv sju och sen på kvällen åkte patricia och jag ut med Lindell och Kevin. HAHA åkte värsta skogsvägarna, till slut blev det läskigt när dom börja snacka om spöken och shit, hehehe... sen åkte vi ut på någon väg och kom till massa äckliga hus. Såg även massa djur, så vad ska man med kolmården till? haha
men nu ska jag ladda ner lite filmer. have a nice friday!

TJENIS

Dagen har varit super dryg och igår låg jag bara inne hela dagen och kollade massor av film, va rätt sliten efter lördagen dock. Hade ett möte med Elisabeth med på gymnaseit och jag kom fram till att jag ska gå BF. Så segt kan det väl inte vara och gå de. Kanske läser vidare till polis efter skolan? kan gå i fotspåren efter min morbror.. haha.
är helt ensam hemma ikv/natt.. så får se vad som händer denna afton. men nu får jag hitta på ngt att göra. blir bara trött av att sitta vid datorn..

laddade ner filmen igår, kan ju rekommendera den. och för att jag inte kom på någon bild jag kunde lägga ut!

Rix fm

Igår pratade patricia och jag om att vi skulle dra till Kalmar ikväll, och vi kom fram till att vi ville de men det är ju bara om vi har skjuts, men de löser sig, ska ju åka dit imorgon och vara där till söndag.
Så nu ska vi åka upp till banken i hultsfred och fixa lite.
Får hoppas bara på att kvällen blir som planerat? ;)
men nu ska jag fixa mig lite och sen åka till hultsfred. HEJS
HA EN OTROLIGT BRA KVÄLL!


Vaknade av en jäkla smäll imorse!

Vaknade av en jäkla smäll imorse, och att det spöregnade.. usch! så kunde jag inte somna om heller så gick upp vid halv tio och käka lite. Felix och Arve är här så nickelodeon rullar på som vanligt (y)
idag blir det att ta de lugnt och fixa lite inför kalmar..
är så sjukt sugen på att åka till Kalmar och shoppa! mumma!  men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. HEJS!


TISDAG-

Kunde inte sova igår så kollade på film till halv tre, vaknade vid halv ett och nu känns det som hela dagen är slut? Ska klä på mig lite och sen gå upp till patricia och se vad dom har för sig..
Och på fredag blir det att åka till kalmar och vara där till söndag. Dock får jag mina pengar i slutet av veckan TOPPEN! blir nog att handla lite och senare ''KANSKE'' pierca mig? hehehe ! jag vill de och jag har pengar till de?
why not?   men nu ska jag klä på mig och se vad dagen har att erbjuda!  PUSSHEJ



godnatt?

Kvällen har spenderats med massa film och ett litet samtal med patricia. och nu är klockan två och jag kan inte sova.. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud så jag blir galen.. allt som hänt & allt som ska hända, det är en stor press på en nu, och det håller på att bli för mycket nu känner jag. Vet inte hur man ska klara av en sån här situation som denna? är det bara att försöka gå vidare eller ska man tänka mer på det? jag har inte en aning.. det kommer alltid tillbaka samma tankar hela tiden. Dom försvinner aldrig.
man försöker att se så bra ut som möjligt och inte visa hur man borde se ut, försöka visa att allt är som vanligt.. Men det vet jag ju själv att det inte är? men jag deppar inte ner mig för de,. jag försöker iaf, och det är jag glad över.. men ibland orkar man bara inte.  just keep trying .. såhär är det för mig varje kväll när jag ska gå och sova. så eftersom jag inte kan sova så kändes de lika bra att skriva ner de. kanske lättar på trycket lite? kanske, kanske inte.. hejs!




det blir en filmkväll ikväll!

uuusch så dålig jag är på att skriva.. men har inte orkat och att min sladd till datorn funkar inte så jag kan inte lägga in bilder.. *suck*

Idag ringde mamma till någon i hultsfred om gymnasie intaget, och får besked om det i slutet av veckan och så ska vi åka på möte med Elisabeth Kling på måndag och prata om vad jag vill gå osv.. annars har de inte hänt ett piss idag.
helgen va kanon, iaf i fredags. På lördagen va det ganska dött så vi drog hem tidigt.
men nu ska jag kolla på ''Life as we know it'' har sett den innan men den är så sjukt bra så kan se den om & om igen.. så på med myskläderna och sen gosa ner sig i soffan med täcke & kudde.
Dock har det börjat åska nu, hatar verkligen de! satans läskigt.. hade man varit två hade det varit en kanon filmkväll!
Ska försöka komma igång med allt skrivande igen.. så ni vet hur allt ligger till. HEJS






RSS 2.0