barnvakt på gång!

hmm.. igår hann jag aldrig städa rummet så får ta tag med de idag istället. Men efter en snabb-dusch och kollat igenom garderoben så blir det att åka upp till hultsfred för att vi ska hämta arve & felix,, just precis.. blir att vara barnvakt! alltid lika mysigt att ha dom hemma, dock blir det en runda på Willys.
kvällen spenderas nog av att kolla på nickelodeon eller leka med lego, det var ett tag sen men det ska nog gå finfint!
HEJ
kommer in dåligt med bilder,, ska försöka bättra mig på de! I promise



ONSDAG

vaknade vid tolv idag av att mamma ringde och frågade om jag kunde tvätta och göra iordning i köket. Så de första jag gjorde va att fixa disken och plockade iordning.. sen lagt i tre tvättar. Duktig tjej!
Sen blir det att käka pankakor och åka & handla och senare hjälpa mamma att baka. Senare om jag har tid så ska jag städa rummet med så det är fullt upp idag.
tiden som blir över, blir att kolla på sex and the city säsongerna..
HEJ




en stund i skogen

Idag har jag inte gjort ett skit. Följde med mamma ut i skogen förut och kollade om det fanns kantareller och vi hittade några stycken. Så ikväll blir det att kolla på solsidan och käka mammas kantarellmackor eller vad man nu ska kalla de, sjuk goda är dom iaf! hehehe..,,
Imorgon blir det att jobba, ska försöka jobba hela veckan så jag blir klar med skiten.

Helgen var väl helt okej, I fredags åkte vi till rosenfors till eve och elin och stannade där till två kanske? och sen igår så åkte vi runt till olika ställen, men det va inte heller så tråkigt. Måste hinna hoppa in i duschen med innan jag går och lägger mig med, hmmm....
HEJ



blir till att ställa klockan ikväll

Blir till att ställa klockan ikväll. Ska upp och jobba imorgon.. men det ska ändå blir skönt att få komma upp och göra ngt än att sitta hemma och inte göra ett skit. Mamma och jag beställde pizza och kollar på morden i midsommar, myyyys.

Festivalen va as bra, men sista kvällen va grym! men har inte mkt att skriva om.
får se när jag har tid nu att skriva. orkar inte sitta inne vid datorn och skriva hela dagarna. dock att jag jobbar. sååå....    HEJS

Ikväll kör vi på igen!

Hej, kom hem från hultsfred för någon timme sen, ska duscha och lite, dock byta kläder. satt hemma hos malin och jonas igår med lite folk, älskar att träffa nytt folk!
Ikväll kör vi nog på att gå in? om de nu blir så? känner att ingenting blir som man har tänkt sig dom här dagarna.. hmm... men ikväll får vi se vart vi hamnar.
lyssnar på musik och håller på att fixa håret. Nu är den stora frågan vad ska man ha på sig!?

Har inte så mkt mer att skriva nu. men ska nog börja göra mig iordning och käka lite. så ni får ha de super som ska ner till festivalen. HEJS


tror jag har vänt på dygnet'

Nu känner jag mig duktig! har städat rummet och fixat högtalarna och bytt sängkläder och sen lite till.. så nu är det fint igen! men måste köpa lite grejer till rummet som jag ska byta ut med lite.
Nu är de svåra att jag har inget att göra och jag vill sova, men nu kan jag inte sova eller är inte ens trött längre, och hela dagen har jag varit trött heeela dagen?  
tror jag har vänt på dygnet, isf är det inte bra. eller denna vecka kanske men inte nästa. Ska ju börja jobba då..
inte bra de.

Imorgon känns det som jag måste hinna med massor. ska fixa lite hemma osv, kläder och allt man ska ha med till Malin & Jonas. haha Patricia och jag ska sova i deras husvagn, men hellre de än att väcka hela huset.
Sen ska man upp till hultsfred och fixa och trixa..
Men måste ta de lungt.. annars blir kvällen helt konstig. jo tack, jag vet!
men nu blir det lite film innan jag ska sova.
ska kolla på saltkråkan. (Y) PUSS



FESTIVAL

tjaaaaaaaa-a!  inatt sov jag hos Elin, kom lite folk till henne igår med och de va kul. Men man är lite trött fyra på morgonen så jag gick och la mig. Vaknade vid halv elva och sen käkade vi lite, sen somnade vi om igen och så blev klockan så mkt så jag åkte hem med Patricia. Och jag är fortfarande galet trött så har inte gjort någonting idag, Men ska nog fixa benen på min säng nu ikv och sen städa lite och lägga på en matta..

Hur som helst.. Imorgon börjar festivalen, dock ska jag inte in, känner inte för att lägga pengar på de. Men ja vet ju hur kul man kan ha utan att vara där inne. Och är sjukt sugen på att nu asså! nu är frågan bara vart man ska sova och lite så, men det kommer lösa sig, det gör de alltid!

men nu ska jag kolla på lyxfällan och sen fixa sängen. HEJ






börjar jobba nästa vecka

Kom precis hem från gårdveda, har kollat på det jag ska måla och lite. Dock börjar jag nästa vecka.
De är inte så mkt som jag trodde och det kommer nog gå fort.
Följde med pappa och vände på ostarna så luktar as nu, så får bli en dusch för mig. Sen vet jag inte vad som händer..  hejs

I'm in love

Imorse eller vid halv tolv gick jag bort till farmor och klippte gräset och åt jordgubbar med glass..
Vi pratade om alllt möjligt, hon kan verkligen prata hon. men sen så är mormor och morfar här och hon håller på att laga mat, vi ska käka gäddan calle fick igår.
sen blir det nog att åka och med pappa och kolla på det jag ska börja måla.

Patricias katt fick ungar för någon vecka sen och dom är så söta! kan inte sluta mysa med dom..
dom är så små och söta så man kan inte släppa dom! är helt kär i dom!


rubriker är bara jobbiga.

Jag är så dålig med att uppdatera men försöker. Men förra veckan så va jag hos malin i två dagar och pluggade matte, provet gick bra och blev godkänd. Men nu är bara problemet att om jag inte kommer in på frisör så måste jag gå BF och det vill jag inte. vill ju gå frisör? så vet inte om jag ska gå iv ett år och sen söka till frisör igen? vill ju inte gå något annat så varför göra de? men får se vad som händer.

När vi skulle laga mat så tappade Malin spagettin eller det va hål i påsen, så arve va så snäll och hjälpte till att plocka upp allting, sen så bakade vi bullar och det blev redigt många så vi orkade inte så arve fick strö på sånna där pärlor på bullarna. :) han är såå söt! 
om ni tycker att jag är dålig på att uppdatera kan ni ju ge förslag på vad jag ska skriva som ni vill läsa om.
HEJ!



// kalaset

Bilder från Malins kalas, blev inte så många men det får räcka, tyckte det blev jätte fint och jätte bra alltihop!










när ingen anar de, så kryper sanningen fram

Igår åkte vi upp till hultsfred för patricia skulle klippa sig så käkade vi där med. När vi kom hem bytte vi om och lite så åkte vi in till Målilla en sväng, Först till bella och sen till turken,. vi va as trötta så stannade inte alls länge.
idag sov jag till halv tolv och sen när jag är klar ska jag upp till hultsfred till Malin. senare ikväll händer det nog inte så mkt.


ojjoj

hoppsan. det va länge sen jag skrev här, men har inte orkat och har inte så mkt att berätta.. Men den här veckan ska jag ju gå i skolan med skiter i de och pluggar hemma, eller Malin hjälper mig. Men frågan är bara om jag ens kommer klara provet? just nu orkar jag faktiskt inte bry mig. Jag kommer väl in på ngt iaf.
I två dagar nu har jag kollar på scrubs avsnitt och ska börja på säsong 6, man blir ganska beroende när man väl har börjat.. Så nu sitter jag och väntar på att calle ska föra över dom till min dator..
Har inte en aning om vad som händer idag eller resten av veckan,men ska följa med patricia imorgon när hon ska klippa sig, och sen ska jag försöka plugga.
Nästa vecka ska jag börja jobba,, men får hoppas på att det blir bra väder, inte alls kul att vara ute om de ska vara sånt här väder ute.
Har inte så mkt mer att skriva nu.

det är något som inte är som de ska, så det går inte lägga upp några bilder.. så jag gör de senare när det funkar. HEJ

RSS 2.0