30-års kalas.

Oj, har inte hunnit skriva så mkt, men som sagt, har inte så mkt tid.. Men om några minuter så ska vi på kalas hos malin, hon fyllde 30 i fredags.
Midsommar va inte helt fel de heller, de va ganska kul.. Men endel är ju idioter när dom dricker, men sånt händer.
Patricia och jag gick hem klockan fyra på natten, men de va ju ljust ändå så. Och de va ganska skönt.

Nu dom här 2 veckorna blir det skola och sen efter de blir det att jobba. Hoppas bara det blir fin fint väder.
Men nu ska jag åka. ha en bra söndag.

sjuk

Har inte skrivit sen jag åkte till göteborg, men har itne haft någon dator och igår kom vi hem ganska sent. Men det va lite sådär kul och ändå inte.. Men en vecka hade jag inte pallat och skulle verkligen inte klara av att bo där! de räcker med två dagar.. Har handlat kläder och sen träffat lite släkt och sen varit och kollat på lotta på liseberg. Åka tåg hem va ingen hitt heller.. Och sen när jag kommer hem så börjar jag bli sjuk.. Är jätte snorig och sen as ont i bihålorna..
så inte alls kul. Så nu är det kvällen som avgör vad som händer & om man hittar på något.
tog inte alls många bilder, så dom kommer in när jag har min dator,.


@Göteborg

Tjenis. det har inte blivit så mkt skriva på sistone. Men har inte hunnit och inte haft tiden eller orkat. Vi har varit på begravning och den va super fin, och sen skolavslutning, student osv.. Men annars är nästan allt som vanligt. Ska iväg till Kalmar nu för att senare åka vidare med tåg mot göteborg. Ska stanna tills tisdag. Ska handla lite och så. Men nu måste jag packa i det sista och sen ska vi fara. Men jag kan försöka hitta en dator där eller skriver jag när jag kommer hem. ha de fint!


Dock finns jag på mobilen.

jag hatar blod!

Hejsan. Klockan är elva och jag funderar på att gå och sova men ska kolla klart på ghost whisperer, ska nog inte till skolan imorgon. Ska ju till Kalmar och måste fixa lite innan och vi åker vid tolv ungefär, men det kommer nog gå bra. Man har väl alltid ont efter man varit med om en olycka, hur stor eller liten den är?

Jag gjorde nationella matte idag andra delen, det kändes som de gick bra men de får jag se på torsdag. HOPPAS!
gjorde SO med så nu är jag klar med allt! och min lärare va så snäll så jag slapp göra nationella muntligt i svenska, hon sa att jag redan var godkänd i de, och att vi inte har någon tid till de och inte jag heller för den delen. och städade ut skåpen idag med så nu är allt gjort.

Följde med Patricia till Vcentralen idag vid ett, hon skulle ta bort stygnen. Fan jag höll på att svimma när jag såg att de började blöda, inte alls någon kul känsla.. redigt obehagligt! så va tvungen att sätta mig ner och dricka vatten :>
Men det gick över ganska fort. Första gången i mitt liv jag känner så, men någon gång måste ju de mesta hända.
Men kärringen som tog bort de va as dum? hon va jätte hårthänt och gjorde så paricia fick ont o shit, dom brukar väl vara försiktiga och ta de lungt? de va som hon skulle med tåget vafan?! så har hon en sårskorpa på hakan och tanten trodde de va ett plåster så hon skulle försöka ta bort den och jag bara DET ÄR EN SÅRSKORPA! jag vet hur ont de gör när andra drar bort sånna och de kan göra satans ont. Lite damp jag fick på henne. DÅLIGT JOBB gjorde hon med. Hon borde gå i pension tycker jag! blääää på henne!!!


väntrummet ;)  Cool tjej läser Bamse.




Patricias stygn, det ser jätte läskigt ut, men efter dom tog bort stygnen och svättade de så syns de inte alls mycket längre! det är ändå mest stygnen man tänker på där. Och nu är dom borta! :) du va/är duktig gumman! det kommer blir super bra och super fint i slutändan! ♥ LOVE U!

godnatt

lite kortfattat om dagen. åkte till vetlanda och handlade lite inför allt som händer den här veckan och sen åkte vi hem runt halv tre, stannade vid blomseraffären påvägen hem och beställde blommor tills torsdag. Sen när vi kom hem han jag byta om lite fort innan polisen kom. det tog typ 1 timme, han ställde lite frågor och jag svarade naturligtvis. sen hoppade jag in i duschen och åkte upp en sväng till patricia. Men ska försöka somna lite skapligt ikv och hoppas på att jag inte vaknar fem imorgon bitti...
så säger bara godnatt.

allt blev inte på bild. -ett par jeans & en tröja.











Vetlanda

Hejsan! Inatt hade jag lika svårt att sova som alltid, dock vaknade jag vid fem så lite jobbig morgon har de allt varit. Nu gör vi oss iordning för att åka mot vetlanda, Mamma, Patricia & jag. Måste handla lite inför min vecka. Min garderob skriker efter nya kläder! :D  Så får se om det kommer in bilder senare på all stuff I bought.. egentligen är de bara en klänning, bh & en tröja jag ska ha. Men de kanske följder med lite annat hem också? Men nu ska jag platta mamma hår, så hej då!


såhär såg man ut igår.

Städat

Galet svårt att sova om nätterna.. Ont i ryggen som satan så vaknar hela tiden, inte alls kul. Men ist för att sitta hemma och inte göra någonting så följde jag med mamma och handlade på Willys tills fredag då calle tar studenten och jag avslutning, Den här veckan är så himla hektisk, imorgon ska jag försöka komma ifrån skolan lite tidigare och åka med mamma till vetlanda sen vid 4 kommer polisen hit, tisdag ska jag göra nationella prov (som inte kommer gå bra) sen på onsdag ska jag tillbaka till sjukhuset för återbesök vid tre, torsdag ska vi på begravning vid ett och sen middag med alla nior vid fyra, fredag ska vi käka och massa folk kommer hit osv.. lördag ska vi åka till Arve och fira honom och sen på söndag morgon ska vi åka till göteborg till tisdag. Så kan ju säga att man har fullt upp den här veckan dock knappt är något i skolan.. 

Igår hittade jag den byxdress som jag vill ha och har letar efter, så blir nog att köpa den i göteborg eller skicka efter? om den inte nu finns i göteborg? men de gör den nog. Dock lite annat jag ska köpa. Men nu ska jag städa klart. Hejs!
dock har jag städat heeeeela eftermiddagen! så nu är det helt clean!




I remember my mistake

Idag hann jag med endel att göra men är ändå inte klar med allt. Gjorde nationella matte igen.. gick väl lite bättre än förra gången tyckte jag, ska ha ett till imon bitti.
Benet kan jag gå nästan helt på utom att de gör satans ont när jag ska huka mig men huvudvärken har inte gått över någonting.. men men, Ikv blir det att kolla scrubs, man blir beroende.. och sen duscha. Imorgon är det fredag!!


jag gillar inte sjukhus.

De är andra gången detta år jag åker in på sjukhuset, men den här gången va de ju inte lika länge förstårs.. skönt de! De första jag gjorde va att få vänta i 3-4 timmar i ett akut rum, sen kom docktorn och pratade och kollade på mig så inget va fel. Sen körde dom upp mig till barnavdelningen och min första sköterska va så snäll och söt..
Sen dess har jag vilat, kollar film, och sovit. Men för de mesta sov jag. Kunde knappt äta där heller, maten smakade verkligen sjukhus.. Duschade med dagen efter och de va lite små jobbigt, att gno in shampoot och sen att borsta håret. med tanke på att jag hade världens bula i huvet och sen massor av sårskorpor.. sov där två nätter sen skrevs jag ut typ vid elva på morgonen och sen åkte till göran (min morbror)   lite hur de va på sjukhuset eller vad jag gjorde.

Juste, Polisen ringde idag. Och han skulle komma på måndag och prata om de som hänt. får se vad han vill veta och vad han egentligen ska göra? hmmm.. nyfiken tjej..



The day after tomorrow

gick till skolan idag fram till lunch, men hade dock glömt mina nycklar och hittade inte vaktmästaren så kom inte in i de heller. Så gick hem till malin och försökte vila lite där. Benet har nästan all värk gått över i nu, har försökt gått så mkt jag kan för det ska försvinna, men benet är fortfarande lite spagettigt eller vad man säger.. Men nu har smärtan gått upp i huvet, jag kan kolla på film och massa sånt men de är när jag vrider och vänder på mig eller nacken så gör de ont i huvet som någon har slagit till mig med ett järn rör eller ngt. :s dock redigt ont i nacken och axeln.

Vi va hos mormor och åt i måndags och då blev de lite bad för en del, inte mig dock men småbarnen, men jag badade iaf fötterna och satans så skönt de va, funderar på att åka dit och bada när jag vet att jag litar på knäet.
De ska naturligtvis vara en varm dag med som det har varit hela veckan! 

asså shit, kan ni sluta glo nu elr? alla vet att de va vi som va med i olyckan. de räcker nu.



bilder från lillesjö, kunde inte bada *snyft* men fick iaf i fötterna. (y)











obeskrivliga ord

Idag tog jag fem över ett bussen, kände att jag inte klarade av allt. ont i benet av alla trappor och huvet och sen nacken.. Dock blev de lite varmare när man går på kryckor och sen när de är 33 grader ute.. så blir att vila sig och sova lite. Får hoppas att huvudvärken och att smärtorna i nacken försvinner..

kort berättelse om olyckan.

Alla vet ju redan, men alla som inte vet så är de jag och .... som va med i bilolyckan i torsdags natt.
tänkte jag skulle berätta lite så slipper alla fråga hela tiden.  Vi va påväg hem från hultsfred och dom skulle köra hem oss för vi skulle hem och sova. vaknade av att vi körde väldigt fort och att hela bilen sladdade till och vände sig om, och att jag hörde ljudet av hjulen som knisslade på vägen. sen att jag vaknade och låg på gräsmattan och de första jag gjorde va att röra tårna och fingrarna så jag inte hade blivit lam eller något liknande, och att jag va i chock. Jag försökte se mig om och se hur alla andra mådde. jag landade på rygg och kollade ovanför mig och där låg patricia, och såg att hon rörde sig och att hon. Bilen såg jag inte. Sen att jag försökte lugna ner mig och att crille kom och ambulanserna som försökte prata med mig och säga vart jag hade ont, och kände mig i huvet och att jag blödde och att jag hade ont i knäet. Sen fick jag panik och började gråta och skrika för jag inte hade fattat vad som hade hänt..
I ambulansen försökte gubben lugna ner mig och pratade med mig. sen när vi kom till sjukhuset så fick jag åka upp till röntgen och allt va som de skulle. ett korsband eller ledband hade gått av i knäet och bulor i huvet och ont från halva ryggen upp till huvet.
Dom sa att jag hade änglavakt för att jag har inte ett ända sår på mig förutom ett litet på ryggen och ett på rumpan. Men när jag skulle få av mig kläderna så hade jag masssor av glassplitter i kläderna så hade skurit upp händerna av allt glas. så de syns inget på mig förutom att jag haltar på mitt ben. Till skillnad från patricia. men de tar jag inte upp här. men de va värre med henne för hon och fidde satt på högersidan av bilen. Och hade vi haft bälte på oss hade de gått sämre för oss så de va ren tur att vi inte hade de. Så dom trodde vi flög ur bilen..

R.I.P. Fredrik Ström! alla saknar dig och kan inte fatta att detta är sant och att de ens har hänt
, hoppas verkligen du har de bra där uppe, och du ska veta hur många som tänker & saknar dig. Detta känns förjävligt att vi klarade oss och inte du. Livet är bra orättvist! :'(  ha de bra!! kan verkligen inte sluta gråta när jag tänker på allt! man bara tänker på vad man kunde gjort annorlunda så detta inte hänt.. men nu är älskad och saknad av många! vi ses snart igen.!! ♥









låånghelg

satan så gött att ha lång ledigt. Nu är frågan vad man ska göra idag? det är inte så kul att vara ledig när man inte vet vad man ska göra. Men nu skaa jag kolla på ''hur man blir av med en kille på 10 dagar'' och sen ska jag duscha och kanske gå upp till patricia en sväng?  och sen på lördag blir det att dra upp till pappa iaf. får se vad som händer ikv, kommer ju iaf inte kunna sova.. Sov till halv två så något måste man ju hitta på att göra.. har inte så mycket mer att skriva. Dock får vi se om jag tar lång ledigt från skrivandet med?  pussshej ♥



RSS 2.0