GOTT NYTT ÅR.

Idag är det sista dagen för 2011. Patricia och jag ska upp till Hultsfred snart och köpa tights och lösnaglar. Sen ska vi till Elin och troligtvis käka tacos? Senare blir det fest!
(bara höra av sig till Elin om man vill komma)

Ha nu ett bra nyår alla, så hörs vi nästa år!


#

Hatar rubriker kan jag ju säga.. Men iaf.
Igår åkte Anna och jag med 10:08 tåget till Kalmar och handlade lite. Hittade lite saker, och anna lite kanin grejer, hehe. Köpte mig iaf ett par skor, och det behövdes verkligen. Käkade dock på Ikea, satan så gott de är!
Vi åkte hem med martin som va så snäll att erbjud sig att köra hem oss, så va hemma vid åtta typ?

Anna gillade iaf att pröva mössor, Haha! När vi va i djuraffären kunde jag inte låta bli att kolla på den sööta lilla sköldpaddan.. Anna och ja köpte dock ett par rosa tofflor med hello Kitty på,(billiga & söta) hehe...

Nu har jag kommit till ett problem med vad jag ska ha på mig.. Antingen klänningen eller kjolen????! har verkligen ingen aning.... SHIT!


Sweet sixteen.

Idag blir jag ett år äldre, och nu väntar vi på att Malin och Jonas ska komma. Ska äta lite och sen äta min underbara tårta. Som jag faktiskt har gjort själv!
Men har inte tid med att skriva idag, så det får bli en annan dag. HEJ


Bakar tårta

Sover bort hela dagarna, och det är inte alls bra. Mamma och jag fixar lite för imorgon. jag ska baka jordgubbstårta tills imorgon och mamma fixar maten, och vid nio ska vi kolla på 27 dresses. Får se om det är något att ha. imorgon blir jag ett år äldre med, men det blir ingen stor grej av det. lite kalas mys med mormor & morfar, Malin med familjen.



it's okay


Idag har det inte hänt ett skit, vaknade vid tolv och vid två bestämde mamma och jag att vi skulle ut och gå långa rundan. Efter vi kom hem städade mamma och jag toaletterna, så idag har vi varit nyttiga!
nu kollar jag på film. är inte speciellt trött heller så får väl fortsätta kolla film.
hörs!

WE FOUND LOVE.










Julafton va helt okej, käkade lite med mormor och morfar, där efter kollade vi på Kalle anka.. Tror jag börjar bli gammal, höll på att somna under Kalle anka?? inte okej!
Runt fem kom Jonas & Malin med barnen. Då började Felix och Arve dela ut julklappana. Blev nöjd med mina. Inte för att jag hade önskat mig något speciellt men det blev bra iaf..
Orkade inte ta kort på allting, men tyckte mycket om iPhone dockan, och dem otroligt söta vantarna av mamma!
Senare på kvällen gick jag upp till patricia. Vi satt och pratade lite och sen kollade film.

Idag åkte vi till mormor och åt där. Kollade på peter pan med innan vi åkte hem. Så nu är frågan vad man ska göra. Antingen kolla på film eller verkligen försöka hitta på något?
Jag fick ju Pelle svanslös julkalender i julklapp, så man kanske ska se den?

24 December.

God jul alla! vaknade vid halv tio idag och åt min första skink macka med te, vilken härlig känsla!
har kollar på någon jul film som gick på 3an, men nu funderar jag på vad jag ska ha på mig? det är den stora frågan.. Men får väl riva ut hela garderoben.
Ska hjälpa mamma med maten sen med. Ska dock hämta mormor och morfar, och i eftermiddag kommer Malin & Jonas. Nu måste jag fixa lite. försöker skriva senare/ikväll. Kommer dock in bilder från denna dag.
Önskar alla en riktigt god jul!♥



BILD BOMB















är så himla rastlös.. men då tänkte jag att jag kunde lägga upp lite bilder. Endel är gamla och endel är inte så gamla. Idag har jag mest bara varit seg, tog en dusch när jag vaknade och sen halv sovit i soffan. När mamma kom hem så plockade jag fram lite tomtar och grejor..

Imorgon är det julafton! det känns verkligen inte. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig, och vad jag kommer få i julklapp såklart!. Snart fyller jag ju år med, Men för mig spelar det inte så stor roll med födelsedagar.. 
Och nu vet ni hur jag kan se ut i ljust hår med, men tyvärr la jag bara ut bilder då jag precis vaknat...

huset med massa snö på är mormor & morfars hus. De ligger i Karlsbo. AS MYSIGT.
älskar dock Malin & Jonas (nya) kök, färgen på väggen och det vita golven.! love it

Nu är klapparna klara!

Idag drog Calle och jag till kalmar, han hämtade sin nya telefon och jag handlade klart julklapparna så nu är det gjort.. Köpte lite till mig själv med såklart.

Stannade sedan hos mormor med mamma. löste korsord med mormor medan mamma nu gjorde något annat..
Gick till patricia när vi kom hem, har fixat ögonbrynen lite och flummat oss så vi höll på att dö av skratt.. Haha!
Klockan är snart tolv så det kanske är dags att gå hem och sova?
Saknar dock mitt nässpray.. :( JÄTTE MKT!

Imorgon måste jag julstäda!


G O D N A T T.

OMG vilken gammal bild jag hittade på mig när jag kollade på mammas alla bilder, eftersom jag har pappas tröja på mig så ser jag ut att vara hur bredaxlad som helst. hahaha!! eller för jag har kameran som jag har den??

Har kollat på min stora kärlek på 3an så nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag kan somna ikv.  Måste ju vara pigg om jag ska åka till Kalmar imorgon. Och måste hitta dom sista små klapparna då. annas blir det inte bra. Gnatt! ♥

BÖRJAR BLI FRISK.

Jag har inte haft någonting att göra idag så tog fram min kamera och tog lite kort.
För ett tag sen gjorde Calle ett pepparkakshus. Men det gick sönder så jag gjorde ett nytt. Jag tyckte det blev helt okej iaf.
Har dock lagt alla paket under granen idag med. Det känns lite mer juligt då och mer spännande, heheheh..
Calle ville åka till Kalmar imorgon och köpa sig en telefon, och undrade om jag skulle med. Eftersom jag inte är heeelt klar men alla julklapparna än så tyckte jag det var en bra idé så om jag inte har någon feber imorgon så blir det Kalmar. Och tills lördag blir det att julpynta i huset. hej

att vara sjuk är inte min grej..

har ont överallt och orkar ingenting.. Varje gång jag ska ställa mig upp eller gå någonstans får jag sån himla huvudvärk.. Har inte orkar skriva dom här två dagarna.
I måndags tog jag fem över ett bussen för jag kände mig seg, sen när jag var påväg hem så frös jag som satan, skakade tänder till och med. La mig i soffan och somnade dirr, när jag vakna så tog jag febern och jag hade 39,4.
Men idag har jag inte feber iaf. Har bara ont i halsen som tusan och nacken & huvet.
Idag har jag tänkt att orka duscha och sen sova massor! dock ville farmor att vi ska komma och äta hos henne, men vet inte om jag orkar de.. eller om jag vill smitta ner alla i min närvaro.
Om jag inte blir frisk förräns lördag så vet jag inte vad jag gör....
Känns jätte tråkigt att inte vara i skolan sista dagen, men så kan det bli ibland med... *suck*
Nu ska jag duscha!



SJUK






Lite dåliga bilder med mina kamera hur tv-rummet blev. Vi blev jätte nöjda och granen blev klädd till och med. Mamma skulle jobba inatt med så hon tog sig en tupplur i soffan.
Kände mig mycket bättre imorse men nu är det värre, har ont i halsen och bihålorna, Inte alls kul!!
Men har bestämt att jag ska gå dem här tre dagarna iaf. Funderar på att dra in till vimmerby och handla klart dem sista julklapparna med innan fredag.

Men nu ska jag kolla på beck och dricka te och hoppas på att det blir bättre imorgon.


- det snöar.

vanknade med mindre ont i halsen än vad jag hade igår, Mamma och jag satte igång att möblera om efter vi käkat frukost. Och det börjar bli klart. Har fått in julgranen nu med så blir att klä den i eftermiddag.

I fredags drog patricia, anna o jag in till målilla, det blev inte så kul så vi drog hem runt 3. haha..
och igår hade jag ont i halsen så blev en lugn lördag för mig. Men nu har jag inte tid med att sitta här.
Får ta och skriva när vi är klara.


Fest?

Skolan idag va helt ok. Kollar skräckfilm med klassen, eller knappt halva klassen kollade inte.. Och Elli skrämde livet ur mig hela tiden, och bella och jag var nog dom ändå som skrek, haha.
Fick dock sluta vid 12:45.

Nu sitter jag hos Patricia och pratar om vi ska festa eller hur vi ska göra, men det lutar lite åt de hållet faktisk. Väntar dock på att Anna ska komma hit med.


can I have it all?

idag hade vi inga lektioner så vi skulle bara redovisa vårat arbete sen fick vi sluta, så tog halv ett bussen hem.
Så nu har vi inget mer tills lovet och det är så himla skönt! så har legat framför tvn hela dagen och kollar på sex and the city, redigt gött!
Vaknade dock med huvudvärk idag så har haft det hela dagen med, inte alls lite kul.

Imorgon får vi sluta tidigare med och sen på kvällen hade vi tänkt att festa lite. Anna, Nellie, patricia & jag. Men vi har ingen aning om vart? haha lyckat.  men det löser sig alltid!
Nu har jag duschar och lagt mig i sängen för att kolla på New moon innan jag somnar.  ha de.


YYES

Hade ingen stor lust att gå till skolan idag, va så himla trött.. Men sen 10 min innan vi skulle åka så gick jag upp och gjorde mig i ordning. Tur att jag gick idag för jag blev godkänd på mitt idrottsprov, så nu har jag inget kvar tills jullovet. Såå himla skönt!

Eftersom jag inte kom hem efter skolan så följde jag med Anna hem och sen gick vi ut. Och vi hamnade på gården och spelade skipbo och nu kollar vi på bonde söker fru. Spännande!

När jag kommer hem ska jag ha fotbad, måla naglarna och kolla på sex and the city! I love it!


now I know at least who are my real friends.

Patricia och jag kollade lucia idag i skolan, inte alls så många som var med som jag trodde det skulle vara?
Är dock snart klara med arbetet som vi ska redovisa för på torsdag, och imorgon har jag om-prov i idrott klockan tre.. Bläää..
Hade dock utvecklingssamtal vid halv fem med och det gick också rätt bra.

Har pluggat lite idrott men ingenting fastnar iaf såå.. Men nu ska jag sova, och Imorgon blir det att gå upp extra tidigt.. *suck*


En dag i Vetlanda.

Åkte till Vetlanda vid tio tiden idag, Patricia mamma och jag. (Hittade liten julklappar och lite till mig själv), hehe, men är dock inte helt färdig än. Måste dock skicka efter en nyårs klänning!

Vi käkade på en kinarestaurang och Patricia och jag fick som vanligt skrattanfall. Haha,
Innan vi åkte hem åkte vi in en sväng på maxi och Patricia handlade för fulla muggar. ;)

Nu har jag antecknat lite av idrottsprovet men fattar ingenting. Nu blir det lite av sex and the city och sen sova. Imorgon blir det skolan....


Me and myself

Gick ut förut och Snackade lite med Patricia en stud och sedan blev det Beck som vanligt. Hoppade in i duschen en snabbis när nyheterna va. Efter kollade jag på något avsnitt på sex and the city, (blivit beroende).
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Det blev Vetlanda imorgon, men det får väl gå det med. Godnatt!

Hittade dock ingen passande bild så det fick bli den här gamla bilden från i somras/förra sommaren??


Pepparkaksbakning.

Åkte upp till Hultsfred idag och bakade pepparkakor med Malin, Jonas, mamma, Felix och arve. Sedan åkte mamma och Malin på gympa eller vad det nu va. Så jag gick ut med Elliot och hade skum krig. Haha


happy birthday!

Idag har mormor & morfar,Malin, Jonas, arve och Felix och firat Calle.
Felix och Arve skulle sova här inatt så jag har kollar på Harry Potter med dom. Mamma slutade jobba nu vid nio, men då hade jag iaf fått dom att borsta tänderna och lagt sig i sängen.

Hade tänkt sova nu och imon ska vi till Hultsfred och baka pepparkakor hos familjen Hjalmarsson. På måndag blir det julhandla i Kalmar!

Calle fick dock en juicepress av mamma och mig idag..


Good to know

Calle bakade pepparkakshuset härom dagen, dock blev det inte såå fint, haha. och jag hittade några roliga saker mamma köpte på marknaden. Vet inte vad det är riktigt, men dem är så små som korn och lägger man dom i vatten så blir dom jätte stora och när vattnet försvinner blir dom pytte små igen. Lite kul sådär på kvälls kvisten,
HAHA! -.-


Heeelg

Äntligen är det fredag, det behövdes verkligen. Provet idag gick skit bra rent ut sagt. Och hann till och med halv tre bussen.

Det blir en lugn helg för mig, fredagsmys, och imorgon fyller Calle år med. Så har slagit in lite paket till honom och nu ska jag duscha!

BTW, Har ni märkt hur mkt det blåser ute eller? För det har jag...




FRI SOM EN FÅGEL.


Idag har det inte hänt ett skit. skola och hållt på med ett arbete hela dagen idag. Pluggade på provet när jag kom hem så nu kan jag det, ÄNTLIGEN. sedan har jag fixat i köket tills mamma kom hem och sen städat på rummet. Nu är jag så trött så jag håller på att somna i soffan. hej

I'm comming home.

image description

Hemma nu. plugga, duscha, tvätta, plugga + C-vitamin & knäckemacka. ♥

Inte på topp

Dagen har varit seg och jag ville verkligen inte till skolan idag.. Men man måste ju. Har haft jätte ont i huvet och det har jag fortfarande. Inte alls kul!

Stannade i Målilla efter skolan. Måste duscha sen och plugga, måste klara detta prov vi har nu på fredag annars dör jag.. Dock proven jag har på onsdag. Shiiit, hjälp mig!!


älska mig lika mycket, som du älskar dig själv.



Dagen har gått ganska bra, men det dåliga va att vi kom till skolan och vi skulle börja 09.50 men så säger dom att vi börjar elva. Då kunde jag ju sovit längre... 
idag när jag vaknade var det ännu mer snö ute. Och på något sätt gillade jag de?? tycker det är mysigt med snö, men inte med för mkt!!

Nu ska jag sätta mig och plugga med ansiktsmask och ta hans om mig själv ikväll tänkte jag. Lite tidsfördriv sådär när man är själv hemma.

Är det vinter nu?

Shit, idag när vi vaknade så hörde jag Patricia nästan skrika,, det va att ta i men hon blev redigt glad och sa att de va snö ute, så nu kan hon göra sina snö änglar, heheheeh!
Idag Efter lunchen så gick Patricia och jag ner till centrum och tog en fika och snackade lite.

Va hos sjukgymnasten vid sex ikväll med och fick lite nya övningar, så ligger i soffan och har ont i knäet/benet. hade dock tänkt plugga ikväll men det får jag ta tag i imorgon. Nu blir det sex and the city 2.


Beck

Vaknade vid ett idag och kollat film. Blir till att sova hos Patricia inatt. Vi har kollat på skräck film och nu sen nu på Beck. Käkat tårta och massa godis, redig fin söndag.


Sooovaa

Ligger i sängen och är så trött så kommer somna på en gång. Men tänkte jag skulle skriva några rader innan.
Igår drog Patricia och jag till Elin, så satt vi där och krökade med Anna, isabell, Frida, Erika och Ellen. Efter ett tag drog vi ner till Adam och befann oss där hela kvällen. Till sist blev jag så trött så jag Nästan somnade där, så bad Calle hämta mig. Då va klockan ungefär halv tre.

Har haft ont i huvet hela dagen dock. Men sen körde Calle och jag upp Felix och Arve till Hultsfred så vi va där till fem. Pallade inte dra ut ikv så lånade massa barnfilmer hos Malin som jag har kollat på hela kvällen.


Yess

Så... Nu har jag käkat och lite, och blivit klar med hälsopedagogiken och engelska, känns redigt skönt, så vi drog till gården en stund nu medan dom ska göra ost nu, och som tar massa timmar.. Så nu sitter jag i den nya härliga soffan och kollar på när bella och suss spelar skipbo och kollar julkalendern. Haha ;)


1 December.

Jag kan inte fatta att det är 1 December? helt otroligt! Och det betyder att det är 28 dagar kvar tills jag fyller år och att jag kan börja köra lite med Jonas, men får se hur det går. för ska jag vara ärlig, så kan jag knappt starta en bil. Dem tjurar bara med mig..
men men.. nu är det bara snön som fattas så är det en riktig december.






Nästan klar!!

ojojojo,, det var en tur att jag åkte till skolan idag, vi ska vara klara med alla frågor i hälsodedagogiken imorgon och jag började idag, så hade heela dagen att jobba på det, och jag är straxt klar. fyy vad duktig jag är! sen har vi prov nästa vecka med som vi ska gå igenom imorgon.

Bella och jag tog halv tre bussen hem och så nu sitter jag hos len-marie. Mamma och hon ska göra ost så de kommer väl ta hela kvällen. Så nu ska jag ta och plugga lite och sedan ut med bella. hej.


RSS 2.0