Hur orkar jag?







Äntligen hemma från skolan, det gick ganska bra idag och det var inte direkt tråkigt. Men nu sitter jag och äter äppelskivor och ost på tandpetare, så himla gott! och dricker C-vitamin och ligger i sängen, så nu ska jag plugga! försöka göra klart den där jäkla ''rättegången''. och tills fredag ska vi ha gjort klart massa jäkla frågor i hälsopedagogiken.. guuudd, hur orkar jag??? HJÄLP MIG NÅGON. så får se hur länge jag orkar. högst ska jag sitta till klockan elva iaf. på den stunden måste jag väl ha hunnit något iaf? men nu ska jag plögga så hej.

ÖPPETHUS


Så himla skönt att ha sovmorgon idag, men vaknade ändå vid 10. Så jag har duschat och lite. Ska nog ta och volyma håret lite. har man inget att göra så har man inte.. Får hoppas på att dagen kommer gå bra. Dock får jag ta och göra rättegången ikv istället, hann aldrig igår. hehe,, inte förvånad!  men nu ska jag ta och göra mig lite kaffe med. kanske hinner slänga in ett litet inlägg senare på telefonen. om jag hinner!!

wooopwoooop






Tänkte jag skulle lägga ut bilder på det mamsen och len-marie bakade igår. Inte undra på att det luktade gott när jag kom hem? hehhe, det ser väldigt smaskigt ut med, ändå har jag bara käkat en bulle?. duktig jag är!
jag gjorde apelsinen med nejlikor på, det luktade gudomligt!

JAG DRÄNKS AV ARBETEN.






Nu har jag gjort klart engelskan iaf, och det känns skönt! vid fick hem en uppgift hem idag för att få slippa lektionen, och det tyckte jag va redigt bra. Bara för att uppgiften inte alls var svår och att vi inte behövde sluta 16:20. Men nu ska jag göra en uppgift om en rättegång (igen) det är en video man ska kolla på och sedan skriva om den.. bläää på det.
Sedan ska vi göra klart i hälsopedagogik maassa jäkla frågor och lämna in. Sen den 14/12 ska jag göra omprov i idrott och sen i hälsopedagogik. hummm?? känns som det är rätt mkt nu innan jul?

Men nu ska jag fortsätta plugga, dock skiter jag i glöggen så gör jag en - nästan sockerfri smoothie. SATANS GÖTT! men fil, jodgubbar/hallon och banan (banan istället för socker) ehehehehheh!..

bjuder på lite bilder, mest den på mig och patricia, redigt flummig bild - påväg till bussen.

IN YOUR FACE.

Nu: plugga, sen, plugga lite tilll och sedan film.

funderar på om jag ska göra glögg och ta fram en lussekatt? det kanske går bättre att koncentrera sig då? :$
så nu på med mjukisarna och sedan rätta till sig i soffan och försöka få igång hjärnan.

imorgon har vi ju lite sovmorgon när vi ska till skolan vid två för att ha öppethus till 20:00. hmmm..

skriver mer sen.
prata lite med min babe sen med! ♥

MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG, OCH DU VAR MITT STÖRSTA.




Tisdag:  Jaha.. nu sitter man i skolan och väntar på första lektionen. Är trött som vanligt, inte alls skoj. Vi börjar 09:50 så det är en liten stund kvar. Så blir väl att sitta och dryga på fb?

När jag kommer hem idag ska jag ta och göra klart en uppsats om rättegångar och sedan försöka städa mitt rum, men det är inte speciellt stökigt. men ska nog ta tag i att dammsuga och torka golvet. Ska försöka hitta ett par gardiner och sätta upp med, men eftersom jag suger på att byta det så kommer väl allting braka??..

ska dock lägga ut bilder på det mamma och len-marie bakade igår, det belv sjuk j*vla mkt! haha, det skulle aldrig jag palla. HEJ


Det luktar som någon bakar?

Ååh hej och hå! Första skoldagen avklarad. Nu är det bara veckan kvar nu då.. Men idag gick det bra i skolan och hade typ bara två bara två lektioner, så det var ganska chill. Har varit galet trött idag med, men det blev verkligen värre när jag kom hem och la mig i soffan. Somnade nästan, men Patricia och jag drog till Målilla istället en stund.

När jag kommer hem luktar det bullar och kakor i hela huset. Len-Marie och mamma har bakat för fullt idag/kväll, älskar doften! Men nu ska jag sova och försöka sova heela natten!


säg inte att du känner mig om du inte gör det.

Igår åkte mamma och jag till karlsbo (mormors stuga) och fixade lite i hennes trädgård, krattade upp löven och lite. Med morfar, göran, martina, anki, niklas, mamma och jag. Sen åkte vi till mörlunda till mormor och käkade lite.
Mådde dock inte bra igår men är bättre idag. Mådde illa och hade ont i huvet..
så här är lite bilder från igår.








1 Advent.




Idag är det första advent. Det känns verkligen inte som de, har inte alls någon julstämmning i kroppen..
Dom säger dock att det ska bli storm med? hatar sån där.. tycker det är super läskigt! haha.

idag har jag slagit in julklappar och lite. Nu ska jag kolla på beck, men får dock se hur länge jag orkar kolla, är galet trött! puss & hej. ska nog ta fram glöggen och se om stämmningen kommer igång? ;)


GODNATT

En bra kväll med bra folk.
Så nu säger jag Godnatt och hoppas på en lyckad dag imorgon!!


Nu är det slut på APL.

ikväll hoppas vi på att det INTE blir en hemmakväll. Är jätte trött så får ta en dusch och dricka lite kaffe. Hade egentligen velat sova, men det kanske blir såå. Hahahah! Men nu blir det mat och sen åka hem till mitt lilla hagelsrum.


Gästbloggar!

Fredag imon . Jag hittar alltid på något, de blir aldrig lungt i min närvaro, tro mig.!!
/partricia


Sängen!

Nu ligger jag äntligen i sängen ännu en kväll, busigt nog skriver jag med sötnosen!

Drog bort till Konsum med Nicke och Patricia förut med och snackade lite. Haha kom en gubbe och frågade vägen till någonting i Målilla, och jag trodde de va ngt helt annat han skulle till så jag sa helt fel till han. Så Patricia och nicke sprang efter han och sa den rätta vägen. Haha..

Nu har jag gjort mina knä övningar och ligger redo i sängen för att sova. Ska dock upp imorgon och duscha med så får gå upp tidigare ;( *SUCK*
Godnatt!

Love u babe.


Sista APL dagen imorgon!!

Sååå himla gött att det är sista APL dagen imorgon! det ska nästan bli skönt att komma tillbaka till skolan?
Fick reda på idag med att det är på onsdag vi har öppet hus mellan 14-20 och att ett antal personer ska komma.. får se hur det kommer gå (y)

Är förvirrad.. vet inte om jag ska åka ut till karlsbo men mamma imorgon och sova där till lördag då vi och några fler ska kratta löv hos mormor och lite, eller om jag ska dra och festa och åka dit på morgonen? för EN dag kan jag festa, INTE båda.. så har problem :(((( men får tänka på de.

just nu kollar jag film och sedan kommer patricia hit och antar nästan att vi drar ut en stund. sen är det sista dagen imorgon!! SÅ SATANS GUTT!


rätt så gammal bild men ändå töööööttt! dock min fundersamma blick.. haha!!

haha lol...

haha hade tråkigt och googlade lite och sen när jag skriver mitt namn och sen målilla efter så kommer det upp massor av bilder på mig dock på anna med. så läskigt, hahaha vilken chock jag fick!. ska nog lägga ifrån mig datorn innan jag hittar ngt annat.. så fult! ;o 
                                                            ''klick''
                                                                 |
                                                                 |
                                                                 v






http://www.google.se/search?tbm=isch&hl=sv&source=hp&biw=1366&bih=623&q=louise+johansson+m%C3%
A5lilla&gbv=2&oq=louise+johansson+m%C3%A5lilla&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1527l8111l0l8359l24l22l0l12l12l0l204l1516l1.8.1l10l0

love the way you lie.



usch för att börja jobba klockan halv sex imorse. inte alls kul, men gutt att sluta halv ett!
Har precis duschat och tagit på mig mjukisarna! mysss. gaaaahhh det va en unge som tryckte upp sin pensel på min arm så det blev en röd J*vla fläck på! en aning irriterad man blir..
Men nu ligger jag iaf i den efterlängtade sängen ocg lyssnar på musik. Blir nog att dra ut sen, men först ska jag bara ligga här och filosofera och inte göra ett skit på en stund.  HEJ

to move on is probably the best thing that can happen to people.







Nu har jag kollat klart på Beck, så nu ska jag sova. Klockan är ställt på 06:30.. *suck*
Har dock lekt lite med min system kamera idag med så det kan komma in lite fler (tråkiga) bilder, haha!
så nu kryper jag ner i sängen med pappas stora t-shirt och väntar på att klockan ska ringa och jag MÅSTE gå upp.. *snyft*.
Imorgon tar jag dock med mig datorn till målilla så jag kan få in lite bilder i veckan med.. GODNATT

*DIAMANTBRÖLLOP








Va på diamantbröllop idag för mormor och morfar. = (varit gifta i 60 år.) vi överraskade dom med att åka och äta i abodaklint, jätte mysigt var det och god mat. Dock är min kamera as dålig så blev inte så många kort. Och tårtan var lite sliskig, som Frida sa, '' som ett kraschat flygplan'' haha! den var lite rörig.
Men nu är jag hemma och sover dock hemma inatt. Så imorgon efter jobbet så blir det Målilla en vecka till (yy

...



jag skulle ju hitta massa pyssel så här är några stycken som vi har gjort, dom tycker det är jätte kul att pyssla men ändå är det jag som får göra allting nästan åt dom?? haha! så här är bevisen, jag ljög alltså inte om att. hehee...


Letar julpyssel...


Va i målilla en sväng och kollade läget, dock snackade vi med anna. kollade mitt blodsocker och de va normalt, *JIPPII*. idag han jag med att hänga upp tvätt och lägga i en ny, flyttat runt lite saker i rummet och även städat lite. känner mig riktigt duktigt! just nu ligger jag i sängen och letar efter julpyssel som dom ville jag skulle kunna göra med barnen imorgon eller nästa vecka. Dom va tydligen så dåliga på att komma på sånt så då fick jag skiten att göra de, ahahah!! nee men ja tycker det är lite kul ;)  tiden går lite fortare då!! men nu ska jag sova. godnatt.


torsdag.


nu lite efter halv åtta åker jag med mamma till målilla, blir inte alls länge där för sedan åker jag till Virserum om nu inte calle försover sig (y). nu ska jag dra mig neråt och käka lite. hej

HEMMA.

Nu är jag hemma igen på nästan två veckor. Känns lite skönt med ändå tråkigt.. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik med en liten katt i knäet. Imorgon åker jag med mamma till Målilla och sen kör calle mig till virserum för jag ska till sjukgymnasten och kolla knäet eftesom jag har problem med det i vissa lägen.
Nu åker det in lite bilder om vad som har hänt.. varit hos mormor på farsdag och spelat spel med rickard och mäla på gården, när patricia gungar på dagis och när vi leker med klossar, jag i det ''oäkta'' löshåret. (men finns det billigt så kan man lika gärna köpa :D

första dagen va man tvungen att ta ett kort på sig själv och skriva om sig osv och sedan sätta upp.










Blir att ha en stängning idag.

Har vaknat varje halvtimme sen klockan sex imorse, en aning jobbigt. Är klar för att gå bort mot dagiset. Idag ska jag ha en stängning, så jag börjar vid 10:30-17:30. Men det måste man också göra någon gång. Är nästan frisk nu och hoppas på att det blir lite fest i helgen?? Vill inte sitta hemma igen.. Men nu ska jag gå bort till "Delfinen".
HEJ


Promenad!

Kom precis in efter att ha varit ute och gått med Anna i lilla Målilla. Funderar på om jag ska gå och duscha innan jag ska kolla på Beck. Imorgon börjas det igen.. Börja jobba 08:30-15:30 på dagiset.
Efter dagen i Ullared så fick jag även hem lite saker, och är så himla glad att jag hittade den perfekta vinterjackan!
Har dock inte gjort ett skit i helgen. Har legat inne och kollat på film och försökt bli frisk.
Har dock varit hos morfar idag och firat farsdag (morfarsdag).


@SJUUKK

Har inte mkt att säga.. Varit en lång dag och väldigt jobbig med tanke på att jag är eller håller på att bli sjuk. Man orkar inte göra någonting på dagiset. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sen va glad över att jobba mellan 08:30-12:30 imorgon. Puss hej!


Varit en lång dag.

Kom hem för en stund sen, har duschat och nu ligger jag i soffan helt utmattad efter denna dagen. Jag kan inte fatta att dom jag jobbar med är sex år och sjunger "fest hos Mange" hela tiden?! Haha gulligt.
Blir att käka lite senare och ut en stund med Anna tror jag. Börjar dock bli sjuk tror jag? Eller någon är det iaf, för har så himla ont i bihålorna. Inte alls kul.

Imorgon bitti ska vi åka till Ullared och handla lite, ska försöka att fixa lite julklappar så det inte blir så stressigt när man väl ska köpa till alla. Hej!

(kan fortfarande inte lägga upp bilder på telefonen. Och ifall ingen vet och som vill veta så bor jag i Målilla dom här tre veckorna jag har APL.)


Sovdags

Varit en lång dag, så nu väntar jag bara på nästa och nästa och nästa... I tre veckor. GODNATT


Imorgon börjar allvaret..

Igår va vi ju i kyrkan på minnesgudstjänst och sen tände ljus, jätte fint var det där.
sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi drog till Målilla en stund till stenis, men va inte alls länge där. Va inte alls trött när jag kom hem så hade inget att göra så käka knäckebröd och kollade på scrubs till fyra på natten. (y)
Dock vaknade jag vid ett och sen har jag inte haft ngt att göra idag så har varit så j*vla rastlös!!
Nu har jag kollar på en film ''soul surfer'' det är en verklighets baserad film och jag kan verkligen rekommendera att ni ska kolla på den. har redan sett den två gånger och har inte tröttnat på den än. tror det är den bästa filmen jag har sett.
den handlar om Bethany Hamilton som vill bli en proffs surfare, men så blir hon blir biten av en haj och hon förlorar sin arm. Hon får kämpa mer och träna mer för att vinna tävlingar osv..

Ni borde verkligen se den!

Nu ska jag fixa lite i mitt rum och sen blir det söndags mys i soffan. Imorgon blir det att åka till dagis vid ungefär 08:40 och sen samlas vid nio. Sen blir det att leka med massa barn i tre veckor.. Får verkligen hoppas att jag klarar av dom nu bara. wish me luck!



Bethany Hamilton.

puss.

Nu har jag kollar på filmen jag laddade ner inatt, ''Jag saknar dig'' och sån mes som jag är så börjar jag ju självklart gråta. Nu ska jag gå och duscha och sen gå till Patricia. Vid sex ikv ska vi till kyrkan i mörlunda på minnesgudstjänst.
Sen vet jag inte vad vi ska göra riktigt, det blir som det blir. har inte så mkt mer att skriva,så hej.



hejsvejs

litet inlägg för ikv. Laddat ner massa filmer nu ikväll så blir att kolla på dom och sen sova. Är dock själv hemma så vet inte hur jag kommer våga kolla på skräckfilmer själv?? hmm :o
Har legat i soffan hela dagen och bara varit allmänt slö så har kollar på scrubs hela dagen. Imorgon ska Patricia och jag till kyrkan vid 18:00. imorgon blir det nog en lugn kväll då med tror ja, men man vet aldrig? sen blir det APL i tre veckor. tagga dåå! eller?

puss&godnatt

-RHODOS BILDER.




















Lite bilder från resan, det är en hel del bilder men orkade inte lägga upp fler/mera det är föör många, dock att datorn är för dryg för de. det va redigt skönt där, men flygmaten hem va redigt äcklig så drack vatten och åt m&m. haha
har inte mer att säga, åkte in till gamla stan osv. men som sagt, orkar inte lägga upp fler bilder.
körde dock förbi öland med planet hem så va lite kul att se böda strand,  haha!
men på bilden är det stockholm vi flyger över. ;)

KLIPP & SOLSTUGAN






Lite bilder från när vi va i Trekanten och klippte och färgade oss, jag blev jätte nöjd och det blev en väldig skillnad om man tänker på hur det såg ut innan. Inte svart och inte ljust, mellan kan man säga, typ chokladbrun (yy)
Så gjorde mamma något som jag inte kommer ihåg vad det hette.. men typ att man tar bort grova hårstrån med en pytte liten nål osv,. haha. 
Martina (min kusin) är så himla duktig på att klippa och färga. så kan ju verkligen rekommendera henne! hel bra!
kortklippt blev det med, men de växer väl ut någon gång (y

Man mår som man förtjänat.


igår drog Elin och jag till vimmerby till becca och patricia, anna kom lite senare. Vi va där till tio ungefär sen drog vi oss mot harrys men gick dock inte in. De va redigt kul. Roligare än vad jag trodde det skulle vara. vaknade vid halv tio idag och tog bussen hem vid halv ett så nu är jag hemma. Känner mig redigt seg idag men det blir väl så.
har typ träningsvärk överallt men fattar inte hur?? men ska ta och käka lite nu och sen kolla på skärgårdsdocktorn.
Ikväll får man se vad som händer annars blir det film och mys i soffan.

*BERG FLYTTAR IN.

Kollar berg flyttar in, tycker de är ganska kul och se hur alla bor osv.. Har käkat lite och druckit lite te, ska gå och sova rätt så snart tror jag. Jag ska gå bort och klippa mig vid nio imorgon och mamma halv tio. Men nu ska jag kolla vidare på "Berg flyttar in". Ha de gött!
(och som vanligt funkar det inte att ladda upp bilder på blogg appen) suck!


MOVE ON.


Så, nu har jag duschat och är klar för att åka till min morbror i trekanten. Vi har lämnat felix och arve i hultsfred med. har egentligen inget att skriva om men iaf... Tröjan köpte jag i hultsfred *haha* men jag blev så kär i den för den är randig och att den är hur skön och mysig som helst!!
Det va det sista ja skriver för ikv. HEJ

Kanske borde städa lite?



Shit vad jag vaknar tidigt varje dag? det är lov!? då ska man sova länge.. men men. Nu är frågan vad man ska göra idag? Funderar på att ta en omgång med dammsugaren i mitt rum och byta sängkläder. åker till trekanten ikv och sover där eller åker vi imorgon på morgonen men det tror jag knappast.. Klippa sig och slänga i lite färg i botten. Det bir nog kanon. funderar på dock att ta ett hål i örat? men är jätte osäker!! :O  

Arve hade feber och ont i kroppen igår men idag är det bättre som tur de, så nu sitter dem och spelar på datorn. Dom är nog mer beroende av datorn än vad jag är! eller??  sötnosar är vad dom är!

DÖTRÅKIGT

Kom precis hem från anna, har varit och hämtat mina kläder och lämnat hennes. Nu blir det att kolla på house och sen sova antar jag? det känns som man inte kommer att ha någonting att göra nu när det äntligen är lov? men på torsdag ska jag och mamma iaf åka och klippa oss.
Nästa vecka ska vi ha APL i tre veckor med..
vi har varit hos mormor hela dagen och hjälpt henne med att kratta löv. Dock har Arve blivit sjuk, så har legat och gosat med honom framför massa filmer. hej
hade ingen roligare bild.

RSS 2.0