vädret asså!

Shit vad varmt det har varit idag eller? och de är fortfarande varmt? eller sommarkvälls värme, och jag gillar det!
känns bra på något sätt och att sommaren är väldigt nära nu :D
Har pluggat lite så får väl se hur provet går imorgon? har precis kollar på house och nu kollar jag på ghost whisperer. har stängt in rummet nu med öppet fönster och fläkten är på. Nu får vi inte hoppas på att rummet är varmt?
Men nu ska jag kolla klart på ghost whisperer och sen sova. sista dagen imorgon i skolan! wooohooo!

+++


Känslan av att gå och lägga sig ensam varje kväll och bara ha dig i mina drömmar och fantasier & låtsas som allt är bra igen, då jag ligger och håller om dig och pillar dig i håret & killar dig på ryggen..
love does not disappear so easily. the greatest love never go away

STEK

Idag va det sjukt varmt och jag trodde jag skulle dö! Men jag klarade mig. Tog fem över ett bussen för jag hade så hiiiimla ont i huvet! så tog mig en tablett när jag kom hem så nu är det över. Har legat ute och stekt hela dagen med, och lite färg har man fått med,har dock målat naglarna,tycker de är en sjukt fin färg som passar sommaren. Försöker plugga kemi men fattar inte ett skit.. Men får försöka eller ringa någon och se om någon kan,. Men nu ska jag kolla ett avsnitt av scrubs och senare plugga vidare. de är ju iaf bara 4 frågor?
Man kan ju sitta ute och plugga nu? det blåser ju inte ens kallt och de är inte ett dugg kallt heller =D
pussssheej




kvällssolen gömmer sig bakom träden?

löööööve!

Fint väder idag igen?

vaknade precis, har packat ner lite och styrt.. Nu är det bara att vänta på mamma som drygar med allting som vanligt! igår va de nära på att jag missade bussen. Idag blir det formodligen att försöka göra kart-provet fast jag vet att det kommer gå åt h*lvete. men jag riktar in mig på dom (stora) grejorna som måste blir klara i skolan, och inte något cp kart prov. Idag ska jag solaa om det blir fint väder, men det ser ut som de kommer bli de?
och sen försöka plugga lite på kemin. (y) Have a nice day!



SOVA#

Blev ett litet snabbt inlägg innan men hade lite bråttom. De va redigt skönt att cykla till Målilla, och tråkigt hade vi ine heller. Men på hemvägen va de inte lika lätt.. Becca skulle cykla och patricia ta moppen men sen i nerförsbacken så hoppar kedjan och sen går den av i typ två, tre delar? så är hela cykeln cp? haha.. dock ska jag måla min röd i sommar! ;)
När jag kom hem så kollade jag på BB och sen satte jag fötterna i bad och försökte plugga lite, men satan så trött jag blev så nu ligger jag i sängen med lite musik och ska strax sova.
Och vill det ska bli lördag! vill bada bubbel och basta! ;)  pusssgodnatt! ♥

.. en cykeltur till Målilla





@MålillA

hemkommen från skolan nu, gjorde nationella muntligt matte idag, det gick kanon tyckte jag?
och sen va de show sista lektionen, lite smått roligt. har haft ont i huvet idag så ska ut en sväng. Eller patricia och jag ska cykla till målilla, naajs! men nu ska jag hitta dom rätta kläderna för de, så man inte blir för varm eller att man fryser? dock käka lite innan. Hejs

Mors dag

Helgen har varit chill, i fredags så va jag hos patricia och kollade film och sen igår hade vi as kul och dummade oss totalt. haha.. så satt vi och snackade lite och hade skoj. Idag vaknade jag halv tolv och så lämnade jag moppen hos patricia, så kommer folket så börja vi käka. Men nu ska vi gå långa rundan och de ska bli redigt skönt! så skriver sen. Pussss!


GRATTIS PÅ MORS DAG! ♥

goodmorning.

vaknade för en halvtimme sen av att jag hör mormor och morfar nere i köket. Igår hände det inte så mycket. blev att käka tacos med becca och patricia och sen kolla på massa konstiga/läskiga filmer. Lite otäckt det va att gå hem sen vid halv ett.
Jag har funderat en stund om jag kanske ska åka till pappa idag? men jag vet inte.. händer ju lite mer i hultsfred än i målilla iaf. men får se hur jag gör.
Nu ska jag gå hem med patricias katt iaf, den följde tydligen efter mig igår när jag gick hem.. ha de



SwEet


posarNa nr 1. √

I miss all that stuff baby ♥
came back to me and repeat everything as it once was

I have loved you since the day you looked at me,, just understand it.

life is good

Nu är det äntligen fredag. Tog ett bussen hem, fan hade hemkunskap idag och gjorde käk och paj efter, fyyyy vad äcklig den vaa!! mådde sjukt illa efter så kändes som det va bra att jag åkte hem? annars hade jag väl spytt i skolan och det hade ju varit lite pinsamt. Haha inte för att jag gjorde det när jag kom hem men det kändes som jag skulle göra de ;)

så vi åkte moppe hem och det började piss regna så var en aning blöt när jag kom hem (y) så det blev en kamp att få av sig jeansen.. *suck*
så nu har jag duschat, rakat benen, haft ansiktsmask på (som va brun och luktade choklad?) och plockat ögonbrynen. dock städat rummet! inte illa.. inte illa alls! nu är frågan vad man ska göra ikv? antingen blir de en filmkväll eller partykväll? I don't tell.  ;)


för mörk brunkräm? näää.. min A-mask!!



Såren Läker Med Tiden.

har försökt plugga karta men de funkar inte så bra, så funderar på att göra de på måndag eller tisdag nästa vecka? och vi är ju lediga torsdag fredag nästa vecka och måndaqen därpå. såå jäkla gött!
Och de är bestämt nu att den 19 juli ska vi till göteborg och då får vi se om jag får med mig något hem. Lite kul faktiskt, blir att åka med kusin och hennes mamma, mormor och morfar. :)

just nu kollar jag på klassträffen som nu är ett nytt program på 5:an det verkar lite små konstigt. aja får se nu vad man kan hitta på, blir nog mest datorn innan jag ska sova? men nu blir det inte mer för ikv! =D  ♥

idag är det tre veckor kvar tills vi slutar!!!!






måste ju tagga lite innan dagen kommer! ;)



tagga sommaren!!!




ny dag, nya möjligheter'

gud så nöjd jag är. Gjorde biologi provet idag och de gick kanon, och gjorde klart engelskan vi skulle lämna in och har skrivit in so arbetet på datorn. Nu är det bara kartan kvar att göra och sen skriva typ massa fakta om thailand. dock skulle vi ha ett kemiprov på onsdag. men det kommer nog gå braa. Tänk att det bara är 3 veckor imorgon tills vi slutar? och typ 7 skoldagar? Men är galet nervös inför gymnasiet. Men får se vart jag hamnar, någonstans måste det ju bli. ;)
Ska försöka plugga lite karta idag med.
Imorgon är det fredag!



skolan

idag försov jag mig inte iaf, mamma kom och väckte mig vid sex så nu har jag hunnit med frukost och allt. Känns bra.. dock behöver jag inte stressa satan, de är ännu bättre.
Idag blir de nog att försöka göra provet, en aning nervös..  men nu ska jag börja kolla efter alla mina böcker jag ska ha med så hinner inte skriva mer. ha de fint!
snart är det helg!!

du är en sommardröm

försov mig imorse men mamma körde upp mig till hultsfred vid halv elva. Nu idag blir det att försöka plugga lite biologi och göra prov imorgon. Dock är de inte alls många skoldagar vi har kvar nu så måste fixa de. ska men hinna plugga massa matte, ska ha en nationella prov att göra eftersom jag inte klarade de andra. bra louise!
har inte så mycket att skriva om så..


love is my dream, you are my dream.

Old Times

har inte alls hänt mycket idag, skola kom hem, käka, och nu datorn. Dock är jag själv hemma så vet inte vad man ska hitta på? Och har galet ont i min handled? kan inte typ röra den iaf? blir nog att ta de lungt ikv. Men fixade lite med bilderna så de går att lägga upp nu. :)   enjoy!
saknar min tungpiercing!  men det verkar som det blir en ny rätt så snart! ;)



















säg aldrig aldrig

Idag va skolan ganska chill,, dock att vi kanske är 10 st i klassen eller blandat rättare sagt, så himla skönt. Och får mycket gjort med. Tror jag aldrig har varit så nöjd med en skoldag?
Och imorgon är de en ny dag. Försöker fixa matten med, men får se hur de går.. känns inte bra det här. jävla ''%''!!
Senare drog becca, patricia och jag till målilla och snackade lite, så kom fanny med. hahaa så jäkla tråkigt vi hade tills vi plötligt satt i en bil och körde satan genom samhället. HAHA.

Dock letade jag på datorn och hittade en gammal gammal bildmapp med massa bilder från förra sommaren. Och satan i gatan vad jag saknar de asså! mitt lååååånga hår med hemgjorda slingor och tungpiercingen och AAALLLT!
ska försöka få tillbaka allt det där igen. Dock blir det nog en tungpiercing ganska snart asså. Saknar att leka med den.. Den höll mig alltid sysselsatt :(   *snyft*
dock bilderna från öland med emelie och dom söta småbarnen! måste fixa och trixa lite så de kan ta ett tag men lägger upp dom imorgon.. (y
Men nu blir det att kolla lite tvvvv och sen säängen! hadefint



:)

kan inte påstå att jag gick och la mig sent igår men vaknade ändå vid halv tre? det kännt inte okej. Och verkligen inte bra att jag fortfarande är trött?
just nu så kollar jag på något styling program, men funderar på att gå ut och sätta mig en stund och läsa ngt?
det har inte hänt så mycket i helgen så blir inte så mycket att skriva. förutom typ att de är skola imon och att jag är sjukt sugen på att åka utomlands! tror jag ska snacka lite med pappa om de. men får ju inte klaga, de är ju iaf varmt och soligt ute. Så får passa på att gå ut nu.




stor aptit?

kände att jag va tvungen att lägga ut denna bild, skulle plocka iordning lite i köket så fick katten slicka av grädden ur burken, såå söt han va efter när han hade krypit in hela huvet i burken så han hade doppat hela han i grädden.
hade nästan torkat bort allt innan jag tog kortet, så det syns inte så mycket, men tänk hela katten vit av grädde. ;)
men de ser ut som han har haft de gott. haha


ingenting kommer bli som det en gång va.

har inte hänt så mycket som jag kan skriva om, dock får jag se om det blir en hemmakväll eller om man drar ut?
Men just nu spelar det inte så stor roll vad som händer.
För 20 min sen så skulle tydligen jorden gå under? men men.. så va det med de. haha
Men nu ska jag kolla film så ha de gött.


Synd att du är så söt

vaknade idag med huvudvärk (y)  så min dag har inte varit bra, dock att jag började få ont i eller på mitt ärr?  så fick lite panik så sprang ner till skolsköterskan. Men det fixade sig, har varit så himla trött så har bara velat sova men får inte de. då kan jag inte sova inatt..
Imorgon ska vi inte ha några lektioner, satans gött! vi ska ner till valhall och lyssna på en tant som ska snacka om rökning och drioger och shit.
Nu är frågan bara vad man ska göra i helgen? tänker inte sitta hemma iaf, dock att jorden ska gå under på lördag?! haha får se vem som har rätt om de?
Just nu ligger jag i sängen med datorn och försöker hålla mig vaken. men nu ska jag ut en sväng. får passa på när de är fint väder.



så ful bilderna är när dom är såå små!

ingen rubrik*

Fasen igår hade jag sjukt svårt att somna, låg i sängen och inte ens kunde blunda? men vid halv två kollade jag på klockan sist så somnade jag, så lite trött jag va i skolan idag? så kom hem och käka lite och sen somnade till halv sju,  gött som fean! Nu är bara frågan vad man ska göra nu, och kommer ju knappast vara trött ikv :O
Dock blir jag själv hemma ikv till tolv typ. Hatar att va själv hemma så försöker se om jag kan sova hos någon inatt :D  men men.. nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att plastikturisterna ska börja (y





Kan du inte bara vara dig själv, alla andra finns redan.

Idag blev jag hemma, har varit varmt och svettats så trodde jag hade feber, och sov till två. Men nu känner jag mig bättre och blir nog skolan imorgon. Idag har har inte gjort så mycket, har varit ute en stund och sen halv sovit typ. Ska kolla klart på filmen och sen blir det nog att sova. Måste ju bara lite pigg imorgon, vi ska ju ha orientering på morgonen.. blää




tycker om bilden, men synd att jag skulle ha ett vitt linne.. hatar ''genomskinliga''kläder. Men någon gång måste man väl göra något man inte tycker om...

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

shit, galet mätt i magen nu asså! nu blir de att lägga sig i soffan och kolla lite Andra Avenyn, de va också ett bra tag sen man såg de. Dock blir det nog att lägga mig tidigt ikv så jag orkar upp imorgon till skolan och inte försover mig!

Har ju kollat på plastikturisterna och endel kan man ju undra vad fasen dom tänker med? Betala 10000 kr bara för att göra öronsnibbarna lite mindre? asså herregud! Men sen satt jag och tänkte på om jag någonsin kommer göra en plastikoperation? asså de skulle verkligen inte förvåna mig, men liksom inte typ något stort som att förminsa benen eller typ fylla ut rumpan eller såå. utan typ små saker som förstora läpparna?  HAHA men har verkligen inte den tanken i huvet nu att jag VILL göra de nu och är desperat.. Men de är väl lite som dom säger, dom gör de väl för att vara nöjda med sig själva? men jag har en tanke på att göra en sådan operation, men de beror på hur annorlunda de är när man är typ 20? har ju inte precis växt klart än. dock säger jag inte vad de är för något jag skulle vilja eller skulle kunna göra, de är min hemlighet! :D  haha och jag kan ju erkänna att jag inte är nöjd med mig själv för fem öre. har inget självförtroende alls. :P




en bild på en utav ringarna jag köpte, tycker den är redigt fiiiin

Det är över nu,men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Satan kallt det är ute idag, sitter inne och fryser och väntar på att maten ska bli klar. Får se vad som händer sen, men de blir nog bara att ta de lungt och försöka plugga lite biologi kanske?
Nu går vi den här veckan och sen veckan efter har vi elevensval vecka så vi har inga lektioner på heeeela veckan! inte lite gött eller! dock funderar jag på att kolla massa film ikv och försöka göra något åt min rygg, har haft ont i den i en månad nu tror jag? men nu ska jag fortsätta kolla på  Plastikturisterna . vet inte varför jag kollar på de? men på något sätt tycker jag de är kul att kolla på de. haha, eller tycker bara de är kul och se hur dumma folket är.

tröjan köpte jag i göteborg på monkey, och sen ett par chinos på bikbok, fast en tunnare variant, och de är ju skit bra till tanke på att de inte blir så varmt på sommaren & nagellacket på H&M. (y


* göteborg bilder

bilder från göteborg, påvägen dit, när vi är i göteborg och på liseberg.
de är en resa man aldrig glömmer! ♥



























Happy Birthday Mom

Vaknade halv tio idag, de är nästan tur att jag ens kom upp ur sängen. Mamma va uppe vid sju idag så hann inte sjunga för henne? men hon tyckte om hennes present. De va en söt randig klänning som passar bra till sommaren.
Nu håller hon på att fixa med maten dock att vi ska grilla med så de kan nog ta ett tag innan vi ska käka? Släkten kommer hit när som, Mormor,morfar & Malin jonas arve felix, Anki Maja Niklas. Tror jag iaf det är? haha
igår drog vi till rosenfors en stund, kan inte fatta att bara ett ord får alla att blir helt upp och ner...
Dock så kom Agnes en stund igår eftersom dom va hos farmor/mormor och hjälpte henne lite. det va ett tag sen, får bosätta mig i Kalmar i sommar känner jag väldigt starkt för att göra. Orkar inte med Målilla? men nu ska jag försöka hjälpa mamma att fixa lite. Ha de fint! ♥





TRÖTT

vaknade för inte så länge sedan, kom hem halv fyra och somnade fyra typ, men är fortfarande skit trött! funderat på att gå och lägga mig annars kommer jag inte orka göra ett skit idag. Dock är min lilla kusin hos farmor/mormor så kanske blir att träffa henne en stund..
Sen får vi se vad kvällen vill ge? Måste iaf kunna vakna imorgon bitti och sjunga för mamma och ge henne frukost på sängen! eftersom hon fyller år. Men antingen kommer det in bilder från helgen sen eller imorgon. men kan iaf säga att det va kul!

Hejdå målilla, HEJ GÖTEBORG!

Är redan klar, nu sitter jag och funderar på så jag inte har glömt något? pengar,kläder,telefon,kamera, skor? dock massa andra saker. Jag ska åka om 20 minuter och senare vid kvart i åtta kommer bussen och vi ska åka mot göteborg! när vi kommer dit idag ska vi packa upp och lite och senare göra vad vi vill, alltså shoppa. =D
Annars är jag sjukt trött nu, men jag har med mig min underbara kudde så jag kan sova på vägen dit iaf. Inte alls kul att gå på stan och man är trött! de är det värsta som kan hända, eller att man har ett par skor som man inte alls kan gå i. Men nu ska jag ställa ner allt och käka lite.  HA DE FINT NU!! FÖR DE SKA JAG! ♥

Sista inlägget för i helgen

Nu har jag varit ute och gått, duschat, rakat benen och nu har jag ansiktsmask och så har jag packat klart. Nu är jag redo att bege mig till Göteborg! dock tror jag att detta blir de sista inlägget tills jag kommer hem, blir nog ett inlägg på söndag eller kanske hinner jag med att visa upp de jag köpt på lördagen. Dock fyller mamma år på söndag så blir att gratta henne och lite då, myys.
Men nu ska jag ta mig en *drink* inte alkohol utan så jag sover bättre på natten ;) så blir det nog sängen.
Nu är jag sugen på att köpa en sådan moppe som dom flesta killar har, kanske måste lära sig växla först och sen någonting med kopplingen eller något? hahaha. fast man skadar sig ju bara  :O hela mitt vänstra ben på typ sidan är blått(blåmärken) och svullet? hahahaha. iaf men nu blir de nog liiiite film. Ha de fint!








panik!

PANIK! jag skulle börja packa lite och såg att jag hade en fläck mitt på linnet, fan sprang ner till källaren och leta bland alla flaskor efter klorin, som tur va att vi hade de, lucky me!  så nu la ja ner alla mina linnen i en hink med vatten+klorin. Så får se om fläcken går bort. Lite måste den ju göra de iaf? så får väl fortsätta packa, sen tror jag att jag ska hoppa in i duschen igen? även att ja duschade igår. Men just nu känns de som en bra idé..
hmm, har pratat lite med föräldrarna och så ar fått ihop 2000 till imorgon och de ska nog räcka för mig? jaa jag tror nog de. jag vill handla nu! haha men hur som helst så ska jag fixa lite nu. har endel saker att göra så får vi se om jag skriver något innan jag åker imorgon. Annars skriver jag när jag kommer hem. :)
Ha de fint! ♥





och så helt plötsligt blev jag trött.

efter en lång dag i skolan och försökt packa lite så blir man lite trött. dock måste jag raka mina ben med, om man nu ska gå i shorts i göteborg, man kanske stöter på en goooding?
Men en sak som jag är redigt sugen på nu är en omelett med räkstuvning i ! shiit, tror jag ska börja gegga ihop någonting och sätta mig ute och käka lite? sen ut och gå med mamsen.
har inget mer att skriva men om ni kanske vill veta har jag saaaaatans jävla ont i mitt ärrrrr!! verkligen inte skönt..
dock lite scary, för de va ju ett tag sen jag opererade mig? eller ah, i januari eller februari? 
men nu ska jag glo igenom skafferiet! Ha de fint!  =D




Nu blir det att packa

kom precis hem från skolan, nu blir det att åka med mamma och handla lite till imorgon. dock hade mitt paket inte kommit hem idag heller :( *suck*
Imorgon drar vi till göteborg, satan sååå jävla gött! Nu är bara frågan vilken väska man ska packa i allt i? och vad man ska ha med sig. Men nu ska jag hoppa i ett par andra kläder och sen dra till målilla. Ha de fint!



NyVaken.

segt att gå upp idag men jag klarade de, dock är de nationella nu på morgonen i två timmar (y
fyyyyyyyfan säger jag bara.. det kommer gå åt helvete! Idag när jag kommer hem blir det att packa väskan med kläder, dock kolla om mina kläder har kommit hem än. (HOPPPPPPAAAS)
så lovade jag mamma att jag skulle ut och gå med henne eftersom de är så fint väder.
sen på torsdag drar vi till göteborg! 
Men nu: leta reda på alla mina böcker.
ha de fint!




@målilla

det blev en tripp till målilla och träffade på bella och fanny, senare drog vi till rosenfors och träffade nielsen, haha fick pröva hans moppe, lite mer avancerad än vad patricias är kan jag ju säga, jäkla koppling asså, haha dock kunde jag inte ens kicka själv. Men de va kul när man väl fick igång den och körde ;)
kanske ska skaffa en sådan?
aja men nu ska jag kolla klart på house och sen läsa lite biologi och senare sova.
måste vara pigg tills nationella imon.
Ha de fint!

skräck film är inte min grej

laddade ner en skräckfilm för ett tag sen men vågade inte kolla på den själv. Men nu gjorde jag de och tror inte ens jag såg hela filmen, kudden låg i vägen och orkade inte flytta på den *host* hhaha! men hellre kolla på skräck med någon, då är de inte såå läskigt? så nu kollar jag på scrubs ist. haha. Dock har jag inget annat att göra, men de finns inte att göra så mkt i hagelsrum eller i Målilla... fasen vad jag hatar den här hålan!

Bad mamma kolla mitt kort förut och hade tydligen 600 på de? dock ska jag få pengar av pappa med sen, så kanske har 1600 tills torsdag. HOPPAS! då blir det ganska najs att shoppa! men ska inte försöka handla upp allt.
och får dock hoppas på att mina kläder kommer hem imorgon, gör dom inte de blir jag ledsen :(
men nu blir det att hoppa in i duschen! Ha de fint.







if you jump I jump

Skolan gick rätt segt idag. Och såklart när jag är pepp på att göra klart min (grej) på slöjden så är såklart inte läraren här idag. *suck*  så vi hade so ist.. Dock fick jag reda på att jag klarade fysiken. Så lite glad är jag allt.
Och galet varmt det va idag med eller? tur jag tog med mig shorts till skolan då ;)
Idag får vi se vad som händer, (om det nu gör de) lite senare tror jag att jag ska gå ut en sväng? det är för varmt för de nu tycker jag. Så får gå ut och sätta sig i solen och plugga lite. Imorgon är det sista dagen i skolan, sen drar vi till Göteborg!! Satan vad jag längtar nu asså! men nu ska jag försöka göra något, satsar nog på en dusch.
Ha de fint!




06.40

Nu har jag precis gått upp, Är inte speciellt trött heller? så himla skönt de!  Nu på morgonen ska vi ha orientering. blä
Så sitter och funderar på om jag ska ta med mig ett par extra skor eller något? för de är väl lite blött ute på morgonen och de är inte så skönt att gå runt med blöta skor en hel dag? Tror jag tar med mig ett par extra strumpor med ;)             jag har typ någon fobi att jag kan inte vara utan strumpor. Innan sov jag med dom till och med, men nu har jag lagt av med de. Men jag tycker det är så äckligt att gå i massa smuts och uuuuuussscch så har solar med strumpor så mina fötter är jätte vita till skillnad från benen då. Men men.. Måste nog börja komma igång lite här. hörs senare. Ha de fint!




Ä L S K A R L Å T E N

-Spotify - steget



så rädd att du ska göra misstag. så att jag ser svart & vitt. jag vill vara din kärlek, Allt mitt är ditt.. Så rädd att jag ska glömma bort dig. Du är så långt bort just nu. vill ha kvar känslan inuti mig. allt som är kärlek är du...

Jag vet att ord betyder mer än någonting annat. Men de är bara få fram rätt ord.






Soffhäng

Nu blir det lite soffhäng och kolla på Mamma byter bo, och sen kolla på ''trina och susannah stylar om sverige''
men på med pyjamasen först! :D  Dock blir de nog lite popcorn? har hört att de är en bra diet? haha okej, läste de på Kissies blogg men har hört de innan :p 
Men de förvånar mig inte, för popcorn är inte såå himla onyttigt? Och innan jag ska sova blir det nog lite ''rumpträning'' läste om de när jag googlade lite så kom jag in på träningstyper så hittade jag den, så kan ska pröva den + några fler övningar, får se hur de går, hahaha. Men nu ska jag byta om!! :)
Ha de fint!



du är mitt förflutna, måste tänka framåt.

Nu längtar jag verkligen till torsdag! Vill till Göteborg och handla! men får hålla tummarna på att mina kläder och solglasögonen kommer in tills dess, skulle inte vara fel att ha med sig de. tror jag börjar bli shoppingberoende nu inför sommaren, vill ha massor av sommarkläder och skor + andra massa saker till sommaren!
Men det som är ännu bättre är att mamma,mormor,anki,maja ska till Göteborg helgen efter avslutningen, och då ska jag handla meeeer! (a)  hehehehe.

De är bara 25 skoldagar tills vi slutar, de ska bli såååå skönt men ändå nervöst. Dock måste jag bli klar med lite saker i skolan som jag måste fixa. Och min (grej) på slöjden som jag har hållt på med ett bra tag.. FASEN! HUR SKA DETTA GÅ!? för V.21 har vi inga lektioner på hela veckan, elevensval vecka. Så jag har halva nian har show så då måste vi ju komma på något kul att spexa om!  Men nu ska jag fortsätta plugga lite biologi. Ha de fint!




you will always have a place in my heart

Blir att sätta sig ute med böckerna

Nu ska jag försöka ta tag i att plugga lite, Biologi (örat) det är inte så svårt men det tar ett litet tag att lära in sig.
Så ska försöka hinna göra det imorgon så jag inte har så mycket att göra sen.
Och idag sa dom att vi skulle ha nationella i matte på torsdag igen.. bläää, känns som jag inte kommer fixa de? men vi får hoppas på det bästa. Men nu ska jag gå ut och sätta mig och plugga lite öra (y



Du är ängeln i min dröm

I helgen skulle min bror gå på bal så belv att vi åkte dit och fotade lite. Alla va super fina och sjukt fina klänningar.
Nu är det bara vänta tills man själv ska ha på sig en sån fin klänning. :)








soool!

Hade spex idag i skolan, det va inte så himla många som hade klätt ut sig, dock visste jag inte vad jag skulle klä ut mig till heller, så tog med mig min pyjamas och hade på mig den idag. hahaha, inget speciellt så men hellre ha någonting på sig än att inte klä ut sig alls. Dock har det varit super fint väder och sjukt varmt. De gillar vi!
Så nu blir det att sätta sig ute i solen och steeeeka! ha de fint.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0