NY BLOGG

jonas har hjälpt mig fixa en ny blogg eftersom blogg.se dampar hela tiden. så kommer uppdatera på den nu. dock kommer alla gamla inlägg finnas där. Men min header är inte klar än så den kommer se ltie tråkgit ut framöver.


http://louise.web111.se/

17 januari

Gjorde provet idag och edt gick lite bättre än vad jag trodde det skulle gå, så får hoppas på att man inte får ig på de.. Imorgon har vi prov i svenska, om dialekter osv... kan typ inget så får sitta uppe nu och plugga. Imorgon slutar vi tidigare så blir att läsa lite i engelska boken och sen skriva lite på inlämningsuppgifterna. usch vad mkt vi har nu. så denna vecka kan jag ju iaf säga att jag är upptagen!!

har inte så mycket att skriva så.. nu blir det plugg.
och eftersom jag inte lägger in mina bilder på den här datorn så blir det en bild som redan fanns på datorn. men söt är den iaf! ;)


Dåligt av mig.

Har inte skrivit på ett bra tag nu, men det är väldigt mycket i skolan så hinner inte, men får ta tag i de så fort som möjligt!
Idag var vi iaf på 60/25 års kalas idag i Trekanten, min morbror fyllde 60 och min kusin 25. Väldigt trevligt & kul var de. Nu i veckan består allting om plugg. Får panik på de! Godnatt


Leker med våra iPhones!

Patricia och jag åkte aldrig in till Målilla, vi stannade hos Patricia och fixade lite med hennes telefon. Till slut fixade vi det och nu är klockan 03:18 och vi ligger i sängen och laddar ner massa appar. Så kul man kan ha det ibland..

Men nu ska jag ta och försöka sova iaf. HEJ


3 Januari 2012

Dagarna efter nyår har jag inte gjort ett skit, har tagit det lugnt och kollat massor av film.

På nyår drog Patricia och jag till Elin och gjorde oss iordning där, provade dock massor av klädet och det slutade med att jag lånade en klänning av Elin och Patricia lånade min. Sen kom Anna och Nellie så vi käkade Tacos och Anna åt självklart billys.. Haha,
Vi gick ner runt åtta och jag va där till halv ett tror jag, sen drog jag hem till len-Marie och sov där.
Vem gav ni eran nyårs kyss till? Min säger jag inte. ;) haha

Nu ska vi snart käka, sen åker nog Patricia och jag in till Målilla en stund. Får se vad som händer. Vill dock se Patricias iPhone 4 hon köpte idag.. :D


RSS 2.0