DU FÅR STÅ FÖR DITT MISSTAG

Tjeniiisss, nu har jag duschat och tagit på mig mys tröjan. Nu blir det te & kvällsmacka + film på de. Det får bli slutet av min Torsdag! HEJ

// ni får ursäkta bilden, osminkad, ser helt mongo ut, och så får de bli ikv. Så bjuder på den bilden! "ni får ha så många åsikter som helst om den, för de har jag! HAHAA. + att min kamera suger i mörkt ljus!!!!


PÅ BUSSEN

Sitter på bussen hem från skola, va en redigt seg dag idag.. Nu blir de hem och käka och sen plugga och sova!


KAN INTE SOVA..

Vaknade av mig själv vid åtta, och klockan är ställd på nio. Vad är de för fel på mig!
Ligger fortfarande i sängen och fryser,, men funderar starkt på att ta en dusch och sen kanske man ska kolla vad man kan ha på sig idag. HEJJSS!


SOVMORGON IMON, DET GILLAS!

Kom precis hem från Målilla, (lika dött som vanligt). Va inne på gården en sväng för henrik ''märla'' bjöd oss på kaffe, satt och snacka lite.. Nu ska jag leka lite med mina nya appar på telefonen och sen sova. Är inte speciellt trött nu efter en kaffe + energidricka, men har sov morgon imorgon så åker med märla vid tio.
men nu säger jag godnatt för denna dag. HEJS


SKOLJOGGEN





Laddade med kaffe på morgonen men min älskade mugg jag gjorde när jag va 10 eller något.
Kom till skolan halv tolv så käka vi lite så gick vi bort mot ''där vi skulle samlas''. Det tog 40 min att gå men de kändes inte att det tog så lång tid. Vi tog halv tre bussen så calle hämtade oss i Målilla..
Nu ska jag nog sova, är helt slut i kroppen efter 4 km, så mina ögon slockar snart. Så blir att ta en liten tupplur. HEJS.

ÅKER MOT SKOLAN

Ställde klockan på nio idag, men vaknade av alarmet förrens 20 minuteR? snacka om att sova tungt.
Har fixat mig lite och käkat frukost. Blir att åka med farmor till skolan nu snart och käka där. Sen blir det skoljoggen, så slutar vi tydligen efter de. GUTTT!!!


DUSCHHHAA.

Nu har jag kollat klart på house, det är ju bara för bra. kom på med att ja kollar på det i 2 eller tre år? aja länge är det iaf, men tröttnar aldrig! men nu ska jag duscha och hoppa i säng och ladda för imorgon.

Nu är jag förvirrad? jag tror bara på de folk säger eller inte direkt,, men massa säger att det är rookie i helgen? men har inte ens kollar upp om de är sant eller inte, men frågn är om det är de eller inte? JAG HAR INGEN ANING! men men.. det kan ju vara fel de jag har hört (Y) I don't care!


IDOL NU I TV-SOFFAN



Ligger i soffan och kollar på idol. Grymt bra tjejer som sjunger! ligger och nojar mig för min arm med, vet inte varför men kollade på bilder på google.se och sökte på p-stav, dem lägger ju bara ut äckliga bilder så man ska bli skit rädd för att eller om ngt ska gå fel eller något?! inte snällt.. eller om man ska må as dåligt för den?
haha men nu ska jag inte tänka så, hahahah!
i helgen är det rookie!

WE COULD HAVE HAD IT ALL.


och jag fortsätter med mina cambilder. haha
Idag va det en slapp dag. Vi hade bara två lektioner, men på engelskan så tyckte läraren att (vi) några i klassen va jobbiga så hon sa att hon inte ''pallade'' med oss? haha, så hon plockade ihop sina böcker och sen gick, lite väl överdrivet men men.. För en gång skull va det iaf inte jag som orsakade det. haha!
Gick och satte i p-staven vid fyra med och det gick galant! gjorde inte så ont som jag trodde, men är fortfarande lite öm i överarmen. Men nu ska vi bara se om jag får massa blödningar eller inte?? lite nyfiken på de. heeh..

Har inget att plugga nu heller så ska nog slappa framför TV:n och sen ta en dusch. Imorgon är det skoljoggen, USCH för de!  SLUT FÖR IDAG.

HÅLA ÄNNU EN GÅNG..


Nu har jag fixat passet, skulle precis gå på lektion men då får vi veta att vi har håla, och sen har vi håla under ingalills lektion. Så har bara två lektioner idag. så frågan är vad man ska göra nu då? kanske göra lite på ett arbete men får se vad det blir av...


DU KALLAR MIG DUM? VAD ÄR DU DÅ?

Nu har jag plockat i diskmaskinen och nu ligger jag i soffan och kollar på hollywood fruar. Är det bara jag som tycker idol är konstigt? att det bara är killarna som sjunger ikv och att det håller på hela veckan? fan va allting ska göras om? det va ju bra som det va tycker jag.
Innan jag går och lägger mig ska jag slänga in en tvätt i tvättmaskinen med. HEJS

GALET KALLT UTE NU....


Uschha.. börjar blir kallare ute nu om dagarna, det gillar vi inte!
Idag försov jag mig, men inte direkt något jag inte brukar göra? Hade knappt några lektioner idag heller men sista lektionen va jag så trött så jag trodde jag skulle somna. Men nnu har jag käkat lite och kollar på Cougar town, men ska plugga lite nu hade jag tänkt. Har engelska till imorgon.

Det är imorgon det sker.. Ska lämna in lappen för passet och sen ska jag till U-mottagningen och fixa p-staven.
får se hur det går. Men får hålla tummarna för att det går bra.
 
haha,, har lekt lite nu med datakameran eller vad man kallar det, men då kanske det kommer in fler bilder? hmhm?
men nu ska jag plugga, HEJS


youre beutiful



Blev att gå en liten runda förut, gött väder med! sen blev det till att klippa gräset med. Blev förbannad för den inte gick åt de hållet jag ville, men det löste sig de med, haha ! käka as god mat och nu ska jag kolla på time out. Imorgon blir det skola igen.. HEJS

SÖNDAG



Idag vet jag inte vad man ska göra, blir nog ut en stund och sen duscha, finns det inget att göra så blir det ju självklart film. HEJS

DU VET HUR MAN GÖR MIG LYCKLIG.

Min fredag va ''awesome'' som jag kallar de, även att jag inte gick in. asså de va inte tråkigt med inte as kul heller, men kul hade jag. Vi drog till Matz innan och sen åkte vi hem med mamma vid två. Men sjuk blev jag iaf, vaknade vid åtta imorse och mitt huve följde inte med mig helt enkelt. Sen åkte mamma och jag till mormor och städade med malin o hennes familj..
Ikväll blir det soffhäng och kolla massa film dock dricka massa te.

Hade velat lägga in bilder sen igår men det dumma med mig är att jag aldrig tänker på att ta kort, men får ta att ändra på de!




FREDAG KOMMER BLI AWESOME

Nu är jag sjukt taggad till imorgon så det pirrar i kroppen, är så sugen på att S... och dra till metro! men ska nog gå och lägga mig nu så är det ju snart fredag, wiie! imorgon ska jag förmodligen skaffa pass med så jag får de gjort.. Jag tror jag måste köpa en kalender asså,, kommer inte ihåg vad vi har för arbeten i skolan eller när dom ska vara klara? inte bra.. men nu ska jag sooova.NATTI

+


Vi började vid halv elva idag så vi va i skolan då, men sen säger dom att vi börja vid klockan ett.. Lite sur jag blev, så fidan ville vi skulle spela monopol, haha spelade ett varv så pallade jag inte, det är så tråkit. hahaaa..
så vi fick vi en uppgift hem och göra till imorgon men den har jag redan gjort så nu kan jag bara slappa. men ska nog kolla kläder till imon så det inte blir så stressigt,. Metro imorgon och är så pepp så det är sjukt! men vi höres.


DU GER MIG BRA VIBBAR.


Kom precis hem från skolan och är super trött, men får inte sova för då är jag vaken hela natten, så ska försöka göra något. Bokredovisningen gick bra idag och sen fick jag reda på att vi har glosor till fredag typ 20-30 st ord?!
lite nervös jag blev, för hur ska man lära sig dom på 1 dag? 
På fredag blir det att dra till metro och lördagen får man se va som händer. men nu ska jag byta om. Hejs

@SKOLAN

Sitter i skolan klockan åtta idag, uscha för de! men följde med patricia för att hon ska gå till matte och tyckte att jag kunde följa med så kanske jag med lär mig något? haha. skolfoto vid elva och de suger för ser förjävlig ut!
hejs!

TILLBRINGAT DAGEN I VETLANDA

Har varit sjuk hela helgen så har inte varit så sugen på att skriva.. Men nu får jag ta och göra de.
I helgen har jag bara varit hemma och legat sjuk, Idag hade vi studiedag så mamma och jag åkte till Vetlanda och handlade lite, fick hem ett och annat plagg med mig hem så är rätt nöjd. godnatt!
/Usch för skolfoto imorgon!

några av kläderna/bikini jag skickade efter igår.


SJUK





Vaknade av imorse att jag va jätte förkyld och värk i halsen. Så drack lite te och sen ringde jag och sjukanmälde mig. Egentligen ville jag gå till skolan. jag vill verkligen inte va sjuk så ska vila och dricka massor av te så det försvinner innan helgen iaf!  Får inte vara sjuk..  Men nu ska jag lägga mig i soffan med täcke & te och kolla på disney filmer.! hejs!


everything we have built up, just falling apart

Nu har jag inte skrivit på hela helgen, men har inte orkar helt enkelt. I fredags va ja hos patricia och vi lagade mat och kollade på film. Senare på kvällen av en helt konstig anledning sov jag inte hemma iaf men det är oviktigt. och sen på lördag sskulle vi egentligen ut men jag mådde inte bra och de gör jag inte nu heller så ska nog till läkaren imorgon och be henne undersöka mig, blev lite nojig över att.. Och idag har jag inte pallat göra ngt. Imon är de skola och på tisdag är vi lediga, då ska mamma och ja åka och handla (och imorgon ska vi skicka efter lite kläder).
Men nu ska jag gå och lägga mig! GODNATT

FREDAG



Vaknade vid halv åtta och  hade tänkt gå till skolan men sen när jag skulle gå upp så kände jag hur mitt knä värkte så jag sjukanmälde mig idag (med). Ska försöka skicka hem lite kläder idag och sen ladda ner filmer för det blir nog en lugn helg för mig. Det är nästa helg det händer!
Så nu sitter jag i soffan och gjort min goa frukost, macka och oboy! mumma! ska försöka ut och gå sen en stund, kan inte sitta inne hela dagen, det pallar inte mitt huvud och nu när det är sol ute. (y
Men men.. hejdåå


P-stav?



Va på Umottagningen idag med, Patricia och jag funderar på att sätta i en P-stav i armen, båda vi tycker att det är jobbigt med pillerna och käka dom varje dag, det är lite jobbigt och missar man några dagar så får man mens iaf. AS JOBBIGT, men ska nog ta och pröva iaf, verkar bra och den sitter i 3 år och kosar bara 120 kr ungefär. Så ska nog beställa tid till det imorgon eller nästa vecka.  Ska ge den en chans!


ALLA KAN INTE FÅ DET DOM VILL HA.

Idag hade jag ont i knäet så jag ringde och sjukanmälde mig, men missade inte så mycket, hade bara en lektion och ett litet prov som tydligen va jätte lätt. Så patricia frågade om jag ville följa med till O-hamn till tanläkaren så vi tog bussen dit och det tof 5 min sen var hon klar, så vi tog ett bussen till berga och sen tåg hem sen. Tog kvar över fyra bussen hem, så nu ska jag ladda telefonen och sen troligtvis gå upp till Patricia. Men först gå en stund i skogen med mamma.. lite kort om min dag. HEJS  (träffade dock Fidan på gården med, när vi väntade på bussen.) ;)

lekte lite med kameran idag med! hehehehe ;$





LIGGER I SOFFAN OCH PLUGGAR, MEN...

ligger i soffan och pluggar, men det går inte så bra.. Fattar ingenting, det handlar om hälsa och shit, massa frågor vi ska kunna, 24 st, och sen läsa AS många sidor i boken. Pallar inte läsa dom sidorna så läser bara frågorna.
Idag va det segt, sjukt trött va ja med. Men fick reda på nu att läraren är sjuk som vi ska ha imon bitti, så vi börjar 12.40. lite skönt!  Vill ut och gå men det blåser så förbannat så får se om jag drar ut eller om jag väntar till imon. hejdå.


hade ingen roligare bild.
 


FÖRSÖKA FIXA PASS IDAG.

ojojoj va det blåser ute? funderar på att ha mössa på mig idag eftersom jag inte pallade duscha imorse så mitt hår är inte som det ska precis, haha.
som jag skrev igår så hade jag problem med knäet när jag skulle sova så somnade vid tre inatt, så vi får se hur mitt humör blir idag (y
på lunchen ska jag ner och fixa tid till passet, och sen ska jag öva på prov vi har tills tordsdag. men nu ska jag dra till skolan, mamma kör mig ;) heheheheh.. hej


@SÄNGEN

nu har jag kollat på Idol, svenska hollywood fruar och en film jag hittade på youtube.com - älska mig. den va rätt bra, men mes som jag är började jag gråta. haha! Och nu när jag ska gå och lägga mig så får jag as ont i mitt knä. blir galen över att det aldrig går över!! läcker aldrig ett av ledband?? men men, får ta en smärtstillande och sen sova, annars förblir jag vaken hela natten, och det pallar jag inte. Imon ska jag till polis stationen och fixa ett pass, annars kommer jag ingenstans. GODNATT

DET VAR DU SOM LÄT MIG GÅ, INTE JAG

Kom precis hem från skolan och idag har jag varit så satans trött! ska läsa lite i boken och sen kanske ta sig en tupplur? Inatt ska det tydligen bli storm, katja eller va den heter.. inte alls kul!
För någon dag sen så frågade pappa om vi ville följa med utomlands, så han bokade den 16/10 till Kreta i rhodos. De har jag längtat efter! så himla gött! Han hade bokat på en femstjärnigt hotell med, så just nu kan det inte bli så mycket bättre. längtar redan!

I fredags så va vi i hultsfred och festade och de va awesome! och på lördagen så åkte patricia och jag till tommy och kollade film, så sov vi där med. Ganska chill lördag faktiskt, och sen så kollade jag och rickard på Andra Avenyn med, (y)





BAKISLÖRDAG = FILM LÖRDAG

Shiit, vaknade idag av världens huvudvärk och det va inte kul! Men igår va kvällen sjukt mkt roligare än vad jag trodde, vi drog till hulingen nere i parken träffade några i klassen och lite mer folk. Det va så kul så det går inte beskriva, men vi drog hem vid tolv och de räckte, de kan jag säga. Så idag blir det nog massa film men händer det ngt annat så får vi väl se vad som händer. haha.
Men nu blir det film, ha de göttt


TORSDAG

Idag vaknade jag av att det kliade satan i ansiktet på mig ocg kollade i spegeln och de va jätte rött så någonting är jag allergisk av men jag vet inte vad? läskigt. Men tvättade ansiktet och åkte till skolan iaf, men det kliar fortfarande så får ta och kolla upp det imorgon? I helgen (imorgon) vet jag inte riktigt vad som händer men det märker vi. Men nu ska jag fortätta läsa i min bok. HEJJS


Detta är början på en ny start, and I love it!

Nu ligger jag i soffan nyduschad och lyssnar på musik. Ska nog lägga mig och läsa - I taker lyser stjärnorna.
Det är sån skillnad på boken och filmen och jag kollade på filmen först. Men började läsa den idag och är kommit till sidan 40(?) än sålänge så inte så himla långt. ska läsa ut den och sen göra en resension på den i 5 min eller vad det nu va. Min huvudvärk försvinner inte så mamam tyckte jag skulle gå och kolla min syn igen? men jag tänker aldrig ha fucking glasögon! sådeså!! ska åka till V-centralen och kolla om jag har diabetes eller va mamma nu sa? :s  inte för jag tror det men nu måste jag ju göra det för annars kommer jag noja sönder mig.
men nu ska jag lägga mig under täcket och läsa. HEJS


Back in school

Sitter i skolan, patricia sitter inne på fb som vanligt och har sina kommentarer om allt, haha! Börjar om 10 min. Segt som satan att sluta 20 över fyra.. Sen blir det att plugga och lite. händer inget mer idag iaf. HEJJJSJSSJ



/Vimmerby bilder

va ju i vimmerby igår och det va lite smått galet, men jag har inte alls mkt att skriva om de. Bilderna berättar det mesta? eller?
På hotell Ronja:









Oskarshamn bilder

Idag åkte jag hem med mamma från mörlunda vid åtta imorse sen vaknade jag vid ett. Vid tre skulle vi till Oskarshamn och fota och lite så vi kom dit och blev sminkade, vi valde fest tema på sminket och sen skulle vi ta massor av kort men det va bara två på mig som blev bra. Och jag tog verkligen fel kläder på mig idag kände jag, men men, finns inget att göra åt de.
Vi kände att vi inte ville lägga mer än 1000 kr på två bilder så jag tog dom på datorn, asså tog kort på dom från datorn. Men vad spelar det för roll. haha  . Nu blir det att kolla på idol och sen kolla på den senaste fast and furious filmen. ha de gött!
Lite bilder från idag.:



¨

UTGÅNG IKVÄLL

Blir utgång ikväll med, blir att åka till vimmerby med patricia. Vi var där igår med men det blir säkert roligare ikv. Eller får hoppas de!  Imorgon vid fyra blir det att åka till O-hamn till den där smink saken man tar massa kort och shit, det ska bli kul. Vi ska vara där vid fyra och så är vi lediga på måndag med! kan inte bli bättre. Annars har jag inte så mycket mer att berätta? ska hoppa in i duschen nu och sen kolla vad man ska ha på sig och sen vad man ska ha på sig imon och hur man ska bli sminkad, till vardags eller till fest? hmm.. HJÄLP?! modellab.se  heter de btw!
men nu blir det duschen. puss och ha en toppen kväll!!!


MIN KVÄLL BESTÅR AV DETTA! MORGAN & COLA

SLEEP OVER

Ett pytte inägg för ikv. hoppa in i duschen och sen gå upp till patricia och sova där över natten och smida planer om helgen, TAGGAD! 

Tyckte den här bilden är lite små kul med tanke på hur hon står. haha! MEN HEJ DÅ OCH HÖRS IMORGON!


DAGEN DÅ DU SÄGER JAG ÄLSKAR DIG

Kom nyss hem från farmor, såklart så blev det potatis det blir det alltid hos henne. Har hunnit läst sidorna vi skulle ha klart till imorgon. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske gå upp till Patricia en sväng, eller så ska jag städa rummet? ska dock försöka se om jag kan göra klart det vi hade på dataläran idag med, inte för att jag fattade ngt men kan ju alltid försöka.. gubben förklarade inte ens för mig så blev jätte sur på han! Men nu måste jag duscha! HEJS




KÄK HOS FARMOR

Sovmorgon idag och tog halv elva bussen, men får inte göra de mer för vi börjar halv elva så vi missar lektionen, så får åka vid halv nio på morgonen och vänta till halv elva då första lektionen börjar.. SUCK!
Har haft ont i huvet i två dagar nu? vad är det med mig? hmmm.. shit, tröttnar aldrig på skolan! hade det varit albäck hade jag varit hemma. haha! sån himla skillnad det är!
Är hemma nu och ska dra och käka hos farmor vid fem, Alltså om 10 min. så på med skorna och gå bort till lilla farmor.
Imorgon är det fredag och då får slumpen avgöra vad som händer, men på Lördag blir det feeeeeööst! I hope! (a)
Sen ska jag plugga och duscha. HA DE GÖTT!





RSS 2.0